Ale si frája ako já lebo mám rád alu kolečka v zime aj v lete aj keď vždy tie letné sú krajšie no vždy nám to krajšie vyzerá ako na plechu
 Ale si frája ako já lebo mám rád alu kolečka v zime aj v lete aj keď vždy tie letné sú krajšie no vždy nám to krajšie vyzerá ako na plechu  
 P.S. já už som nahodil letňáky nám tu už svieti pomali týždeň slnko a začal kvitnúť podbel takže paráda
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

přez den se to sice pohybuje kolem + 7 až 9 C° ale v noci až - 3 C° což ještě není na přezutí
 přez den se to sice pohybuje kolem + 7 až 9 C° ale v noci až - 3 C° což ještě není na přezutí   Alespon tady na ŠLUKNOVSKU asi NE
 Alespon tady na ŠLUKNOVSKU asi NE   zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

mladá slečna pri Spartaku na fotke ja moja mamka,je to  v Nitre, pod hradom niekedy v r.1960, a tá ŠPZ Nieje z okresu Pezinok,ako by to bolo podľa dnešného značenia,ale tu, z NR,kedysi boli také ŠPZ,Bratislava mala napr. PI-...
 mladá slečna pri Spartaku na fotke ja moja mamka,je to  v Nitre, pod hradom niekedy v r.1960, a tá ŠPZ Nieje z okresu Pezinok,ako by to bolo podľa dnešného značenia,ale tu, z NR,kedysi boli také ŠPZ,Bratislava mala napr. PI-...  

To je síce pekné,ale čo z toho,keď ja robím aj dnes,aj zajtra v nociSkylineGTR píše:....je konečně pátek!!!!

Když to ještě zvládáš každou nocalvin píše:To je síce pekné,ale čo z toho,keď ja robím aj dnes,aj zajtra v noci

těmi video klipy jsi potvrdil že to máš pořád funkční
 těmi video klipy jsi potvrdil že to máš pořád funkční   

ahoj " Vazoun " a moc ma to dnes potešilo
 ahoj " Vazoun " a moc ma to dnes potešilo   

Přece jen ,jsi z ostravska!!!
 Přece jen ,jsi z ostravska!!!  

Ale stejně, pořádně si to užij a nerozbij se někde!!!!
 Ale stejně, pořádně si to užij a nerozbij se někde!!!! 

Jinak jsem se s Insignií svezl a je to jedním slovem paráda! Zapomente na Vectru,tohle auto je úplně někde jinde. Směle to bude konkurovat Passatu.
 Jinak jsem se s Insignií svezl a je to jedním slovem paráda! Zapomente na Vectru,tohle auto je úplně někde jinde. Směle to bude konkurovat Passatu. 
 | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |