!!! A jelikož jsem byl velice nespokojen,tak jsem očistil Nubirku a jsem zpět mezi Vámi:-) Daewáák Ládin z Pardubic:-)
 !!! A jelikož jsem byl velice nespokojen,tak jsem očistil Nubirku a jsem zpět mezi Vámi:-) Daewáák Ládin z Pardubic:-) 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

,... ale nessi som sa nezbavil... nemajte boja
 ,... ale nessi som sa nezbavil... nemajte boja  

Tak trochu si mi pripomenul môjho otca, ktorý mal espero a chcel nové vozítko už a zrovna si kúpil ford mondeo r.v.2003 auto bolo výborné aj výbavou aj motorom 2.0tdci ťahalo výbore oproti esperu, ale on sa dostal k nejakej lacnej nafte a chcel ušetrit tak nalial do nádrže a upchali sa trisky a zničilo to čerpadlo a neviem čo všetko nejsom odborník len opakujem jak som to od neho pochopil, no a nakoniec v servise zistili, že treba celý nový motor, oprava nejak okolo 100 000sk alebo jak to už presne neviem...a v konečnom dôsledku povedal že prečo sa toho espera zbavil, že mohol na nom ešet kludne jazdit, že to je zlatý benziňákLádin píše:Nazdarek kluci,holky,všichni Daewáci.Po dlouhé odmlce (při užívání mého nového Forda Mondea) mě byla hanba se ukázat,protože bych mohl být zažalován za velezradu,tohoto činu upřímně lituji!!! A jelikož jsem byl velice nespokojen,tak jsem očistil Nubirku a jsem zpět mezi Vámi:-) Daewáák Ládin z Pardubic:-)

takže tak
  takže tak Taky Vás všechny strašně rád uvidím
 Taky Vás všechny strašně rád uvidím  

Takže sprostej znak nesprostej znak, Renault bych si koupil
 Takže sprostej znak nesprostej znak, Renault bych si koupil 
Je to myšleno z legrace. Normálně to vůbec nepoužívám.V.Brousek píše:
A má poznámka ohledně znaku. Jsme dospělí a tak se podle toho i chovejme a poznámky typu neslušného znaku považuji za primitivní až hloupé. Když to napíše nějaký puberťák, budiž, ale zde na fóru ? ? ?. ( Ivoši má poznámka ohledně znaku nepatří tobě)

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |