Hanzy píše:Chlape jaky napinac remene?Tolik me vyslo vse a jeste navic remen klima a tesneni pod viko ventilu...???Hanzy píše:Tak dnes jsem byl pro veci v polsku a dekuji moc kolegovi Rosikovi za tip nebot opravdu polaci maji vse tak o 30%minimalne levnejsi nez u nas nejnizsi ceny...komplet rozvody z vodni pumpou remenem alt.klima. a tesnenim pod viko ventilu to vyslo na nase 3170 kc zalezi podle kurzu coz opravdu nema chybu...

Hele tady to je...

Mno a cumim jak blazen co nauctovali kolegovi PEZ na Evande jako dat jen za matros rozvodu s klinakem temer 12000kc tak tomu se neda rict jinak nez jen ze ho okradli jelikoz tohle je uz si myslim opravdu moc!
 Mno a cumim jak blazen co nauctovali kolegovi PEZ na Evande jako dat jen za matros rozvodu s klinakem temer 12000kc tak tomu se neda rict jinak nez jen ze ho okradli jelikoz tohle je uz si myslim opravdu moc!

Jinak jsem dneska dal Legu do servisu na rozvody, tak jsem chtěl nějak zkontrolovat stav po výměně
   Jinak jsem dneska dal Legu do servisu na rozvody, tak jsem chtěl nějak zkontrolovat stav po výměně  

a dali nový
  a dali nový