Jsem zde úplně nový a hned k Vám mám velikou prosbu !!
Vlastním vozidlo Daewoo Nubira 1,6 16V r.v.97
Při dosažení otáček 3500 ot.min. motor nechce reagovat a má houpavý chod a je to jako by ho někdo zadusil. Svíčky a kabely jsou vyměněny.
Doposavaď s vozidlem nebyly žádné problémy a vždy jen běžná údržba.
Byla by nějaká šikovná rada čím to je způsobeno??? Čidlo na vzduch,nebo snímač otáček?!??
Děkuji za odpovědi

ine ma nenapadá
  ine ma nenapadá
 pokud čerpadlo nemá tlak, těžko dosáhneš maximální výkon. Možná bych i zkouknul filtr paliva, někdy může být problém v něm, např u dieslu když ti parafín v zimě ucpe filtr, motor na volnoběh jde a do otáček už ne......
  pokud čerpadlo nemá tlak, těžko dosáhneš maximální výkon. Možná bych i zkouknul filtr paliva, někdy může být problém v něm, např u dieslu když ti parafín v zimě ucpe filtr, motor na volnoběh jde a do otáček už ne......

)))
))) a stejne az na to prijdes, tak se ti vysere zas neco uplne jinyho a takhle to bude porad dokola... Daewoo sem mel jiz 3x a vic uz ne... kup si neco z koncernu VW a mas vystarano - nahradnich dilu jak sracek a hlavne... potrebovat je moc nebudes
 a stejne az na to prijdes, tak se ti vysere zas neco uplne jinyho a takhle to bude porad dokola... Daewoo sem mel jiz 3x a vic uz ne... kup si neco z koncernu VW a mas vystarano - nahradnich dilu jak sracek a hlavne... potrebovat je moc nebudes