ide o to, ze:
mam lanosa 1,5, najazdenych mam teraz 79tisic km a uz mozno od nejakych 65tisic mal predchadzajuci majitel (pribuzny) problemy so startovanim a stale ich mam aj ja. auto nastartuje bez plynu len ked dlhsie stoji (studeny start) a ked je vonku kosu (v brutalnych mrazoch na supu
 ) . inac a hlavne za tepla mozem tocit kolko chcem a nenaskoci pokial nestlacim plynovy pedal....  nie je to akoze zavada s ktorou by sa nedalo existovat ale neskutocne ma to rozculuje ked na parkovisku startujem svoje 10 rocne zachovale auticko ako vybehanu 40rocnu MB100...
  ) . inac a hlavne za tepla mozem tocit kolko chcem a nenaskoci pokial nestlacim plynovy pedal....  nie je to akoze zavada s ktorou by sa nedalo existovat ale neskutocne ma to rozculuje ked na parkovisku startujem svoje 10 rocne zachovale auticko ako vybehanu 40rocnu MB100...   bol som s tym u par mechanikov ale kazdy len pokrci plecami
  bol som s tym u par mechanikov ale kazdy len pokrci plecami   
  co vsetko som uz skusil:
vymenil som palivovy filter, kably ,sviecky, vsetky hadicky, zaslepil som EGR, vymontoval a vycistil som skrtiacu klapku, vymontoval a vycistil som krokovy motorcek (nebol ani velmi zababrany a vyzera byt ako novy ) co by to este mohlo byt???

kde konkretne je?
   kde konkretne je?