Ivoš píše:Nepotěšilo mně, že moje autíčko asi nemá rádo OMV Carrera 95Jel jsem dopoledne do práce a bral jsem z nouze u OMV, protože už jsem svítil. Vzal jsem za 300 Kč a po 13 km kousek před prací si vyřadím a padají otáčky a auto tím pádem chcípe. Zrovna v prudké zatáčce
Je to jak kdyby se vyjel V-Power, začalo to žrát tu Carreru a šmitec. No každopádně jsem těch posledních pár metrů dojel s plynem neustále sešlápnutým při volnoběhu. Zaparkoval jsem, znovu jsem nastartoval (během těch pár metrů několikrát) a otáčky se držely...max po fest protočení klesly na 800 a vrátily se na 950....docela mě to vyděsilo. Snad dojedu domů....kdyžtak pro nás přijede ségra Nubi Kombi
NESTRAŠ

-naozaj to bolo CARREROU?? Ako si to vyriešil a na čo si prišiel...Bo ja tiež tankujem carreru 95
 -naozaj to bolo CARREROU?? Ako si to vyriešil a na čo si prišiel...Bo ja tiež tankujem carreru 95  

)
)

Ale tady nie sme na pravopis až tak dôsledný lebo já predca nebudem prepínať klávesnicu keď písšm dákemu člóbrdenku
 Ale tady nie sme na pravopis až tak dôsledný lebo já predca nebudem prepínať klávesnicu keď písšm dákemu člóbrdenku