Skoda, ze nemam poruke tu knihu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

J.Bad píše:Vojta píše:Není to tenhle tahač?
Tento typ tenkrát navrhl před xxlety náš designer Václav Král - měl to být jako autobus - pamatuju si na to byla to fotka ve Světě Motorů,ale to už je tak dáávno...Sice už umřel,ale ty jeho futuristické návrhy jsou ještě dnes někde na serverech vidět - dost nezapomenutelné.
ˇano,vojto je to ono,presne to som mal na mysli,futuristickú štúdiu Luigiho Colaniho,nákladneho automobilu budúcnosti s pracovným názvom FIAT 2001,jeho origoš fotka zdobila o.i. zadnú stranu obálky časopisu STOP č. 12/1977,ale ostalo len pri štúdiach,vývoj smeroval niekde inde,ale je to rozhodne zaujímava štúdia,akosi sa na ňo bolo pozabudlo.Ten poznávací znak som myslel čelné sklo kruhového tvaru s rotačným 3-ramenným stieračomVojta píše:Není to tenhle tahač?
 Ta fiatka, co si myslel bola tato, alebo je este starsia verzia?
  Ta fiatka, co si myslel bola tato, alebo je este starsia verzia? 

,presne to je prototyp z r.1977,čo som mal na mysli
 ,presne to je prototyp z r.1977,čo som mal na mysli  

ale v tej dobe ked to vysielali bola nepojazdna....nemala prevodovku
 ale v tej dobe ked to vysielali bola nepojazdna....nemala prevodovku 
Spatne, s VW to (bohudik) nema nic spolecneho a TUZING je napr. to, co provadite Leganze Ty a Hanzy, tohle je pravy TUNING. Pro ty, co stale nevidi mezi temito 2 pojmy rozdil, tak:-peha- píše:Jinak ta hore je perfektný TUZING a asi s motorom VW
Tak to bylo tentokrat rychle!SV-STORM píše:ta hneda skodofka bola na discovery.... zadna naprava golf I GTI, motor sa mi zda ze nejaky americky V8....ale v tej dobe ked to vysielali bola nepojazdna....nemala prevodovku
 Ano, je to presne ono, jeden Brit si v roce 2004 vyhral a nacpal dopredu 7-litrovy V8 ze starsi ameriky o vykonu 800 koniku (takze pokud by tomu melo konkurovat neco od VW, jak si pral -peha-, tak jedine Veyron, protoze i Phaeton ma nejsilnejsi motor stezi s polovicnim vykonem)...
 Ano, je to presne ono, jeden Brit si v roce 2004 vyhral a nacpal dopredu 7-litrovy V8 ze starsi ameriky o vykonu 800 koniku (takze pokud by tomu melo konkurovat neco od VW, jak si pral -peha-, tak jedine Veyron, protoze i Phaeton ma nejsilnejsi motor stezi s polovicnim vykonem)... 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |