) nasiel som nejake dvere za 4500sk ( 150€ ponovom
  ) nasiel som nejake dvere za 4500sk ( 150€ ponovom  )
 )Moderátor: Blue Lanos

dufam ze posudok spravia v nejakej rozumnej cene a ze sa do toho zmestim a ze aspon nebudem stratovy... i ked aj tak uz stratovy som, lebo vsetko to vybavovanie a lietanie kade tade nieco stoji a tiez nieco stoji aj cas, ktory som kvoli tomu stratil...
 dufam ze posudok spravia v nejakej rozumnej cene a ze sa do toho zmestim a ze aspon nebudem stratovy... i ked aj tak uz stratovy som, lebo vsetko to vybavovanie a lietanie kade tade nieco stoji a tiez nieco stoji aj cas, ktory som kvoli tomu stratil... Pred par rokmi kamosovi buchli do zadku na skode 12o. Prasknuty naraznik a ohnute celo. Poistovna mu vyplatila 7000sk. Celo stacilo chytit a ohnut spat, naraznik sme kupili na vrakovisku za 200sk. S prejazdenym benzinom naklady na opravu 500sk a dve hodiny casu aj s nakupovanim
  Pred par rokmi kamosovi buchli do zadku na skode 12o. Prasknuty naraznik a ohnute celo. Poistovna mu vyplatila 7000sk. Celo stacilo chytit a ohnut spat, naraznik sme kupili na vrakovisku za 200sk. S prejazdenym benzinom naklady na opravu 500sk a dve hodiny casu aj s nakupovanim 

vdaka foru sa mi podarilo kupit ich za 99€
  vdaka foru sa mi podarilo kupit ich za 99€   

vsetko zle bolo na nieco dobre
 vsetko zle bolo na nieco dobre  
 a bude to aspon 400 Eur, dvere som tiez uz zohnal, teda dufam, uz by mali byt na ceste tiez asi do 120 Eur max.
 a bude to aspon 400 Eur, dvere som tiez uz zohnal, teda dufam, uz by mali byt na ceste tiez asi do 120 Eur max.
palikx píše:ahoj
tak
stinitko bych mel mit
nevim jak myslis mechanismus leveho sterace ale nejaky mam tak se podivam.kdyz tak mam cely mechanismus sterace.
krytku mam jen pravou.
pokud ji chces ted jedu pro dily tak bych ji vzal kdyz ji najdu.
 ...k tomu stěrači: mám uvolněný celý kloub upevnění toho stěrače k autu...v servisu mi řekli že je třeba vyměnit celý mechanismus...popravdě jsem nezkoumala co vše je tam třeba...kdyžtak mi dej prosím vědět přes vzkazy a domluvíme se dál
 ...k tomu stěrači: mám uvolněný celý kloub upevnění toho stěrače k autu...v servisu mi řekli že je třeba vyměnit celý mechanismus...popravdě jsem nezkoumala co vše je tam třeba...kdyžtak mi dej prosím vědět přes vzkazy a domluvíme se dál  díky předem
 díky předem| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |