Nee, Praha je na západ od Hodonína, a brdské lesy jsou ještě víc na západmajkl.x píše:To je tam někde jak je Praha?(sorry všem,kterých by se to mohlo dotknout)
 .
 .Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Aha?Iveta píše:Já zase ráda kluky až po večeři.majkl.x píše:Ahoj IvetIveta píše:Tak vítej mezi náma, kluku ,, hanácká".
(holky mám rád k večeři
)

Ale já jsem nepsal o jídle..............
 Ale já jsem nepsal o jídle..............  

Tak už se nerůžovějIveta píše:Však já taky nepsala o jídle.

Dyť je to normální
 Dyť je to normální 
Pěkný denReinkarnace Docenta píše:Asi bych tady neměl tvrdit, že na východ od Hodonína je Asie, co?

Táta mu povídá seš nějakej blbej vždyť to musí být kousek. U nás dělá vietnamec a jezdí do práce na kole
  Táta mu povídá seš nějakej blbej vždyť to musí být kousek. U nás dělá vietnamec a jezdí do práce na kole   

Děkuji za uvítanouTopol píše:Pěkný denReinkarnace Docenta píše:Asi bych tady neměl tvrdit, že na východ od Hodonína je Asie, co?

Toš vitaj majkl.x
Jinak Docente ty jsi mi připoměl jak kluk přines ze zeměpisu za 5 ! Doma řek,že nevěděl kde je VietnamTáta mu povídá seš nějakej blbej vždyť to musí být kousek. U nás dělá vietnamec a jezdí do práce na kole

Ať nám jezdí a nezlobí

Ahoj!!!!!Sákra mě se tady s váma líbíStryker píše:Tak, ja sa teda pridávam a vítam ťa tu.
 všichni mě s radostí vítáte,tož to je bomba
 všichni mě s radostí vítáte,tož to je bomba  A kaviár a šapmpáňo by nebylo??
 A kaviár a šapmpáňo by nebylo?? 
Vzdálenost dneska není vůbec žádnej problém!Stryker píše:Ale hej, len ako to vyriesit s tou vzdialenostou......Ahoj!!!!!Sákra mě se tady s váma líbí Very Happy všichni mě s radostí vítáte,tož to je bomba Laughing A kaviár a šapmpáňo by nebylo?? Rolling Eyes
 Vem auto,tam za tou slépkou do leva a seš v Uničově
 Vem auto,tam za tou slépkou do leva a seš v Uničově  A ptej se po Majklovi,možná mě tady někdo zná
 A ptej se po Majklovi,možná mě tady někdo zná  A pak taky říkaj,že internet má neomezeny možnosti....Tož jestli máš nějaky dobroty skladem,tak to zkus nějak narvat do kompu a pošli to na majkl.x@centrum.cz   .Vyzvedávám maily docela často,tak se to snad neskazi
 A pak taky říkaj,že internet má neomezeny možnosti....Tož jestli máš nějaky dobroty skladem,tak to zkus nějak narvat do kompu a pošli to na majkl.x@centrum.cz   .Vyzvedávám maily docela často,tak se to snad neskazi 

[/quote
[/quote a zachlastáme třeba i to šampáňo
  a zachlastáme třeba i to šampáňo  S čím srovnáváš to tvoje?S mou Nexiou nebo Focusem?
 S čím srovnáváš to tvoje?S mou Nexiou nebo Focusem? 

Hlavně v noci v Plumlově vid?Iveta píše:Já zase ráda kluky až po večeři.majkl.x píše:Ahoj IvetIveta píše:Tak vítej mezi náma, kluku ,, hanácká".
(holky mám rád k večeři
)

Docela mě trápí zadní lemy,i když nejsou totál k.o.,tak bych je na jaře rád udělal,jenže na ně za boha nemužu nikde narazit....
 Docela mě trápí zadní lemy,i když nejsou totál k.o.,tak bych je na jaře rád udělal,jenže na ně za boha nemužu nikde narazit....| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |