Aaaj covece nejak som zabudolSkylineGTR píše:Tu se mluvilo o mě? No, já tam mám 16",jen tak pro pořádek.

Izvini minja
  Izvini minja 
Moderátor: Blue Lanos
Aaaj covece nejak som zabudolSkylineGTR píše:Tu se mluvilo o mě? No, já tam mám 16",jen tak pro pořádek.

Izvini minja
  Izvini minja 

No jo, to je proto, že máš absenci na srazech. Ani do Manína jsi nedojel. Máš u mě vroubek.Blue Lanos píše:Aaaj covece nejak som zabudolSkylineGTR píše:Tu se mluvilo o mě? No, já tam mám 16",jen tak pro pořádek.

Izvini minja

To mas normalne zapisane aj v TP ? ci na cierno ?impulse píše:Ja mam 17" a gumy 215/40 sportove tlmice a znizene o 40mm , tak si to asi viete predstavit... je to trosku nepohodlne ale zato to sedi jak prilepene

U nas aspon tam kde sa pohybujem ja tak kolesa kontroluju ci su v TP a ci  su  take kao maju byt ci nie su rozsirene a prkotinky. A do TP je problem zapisat
 U nas aspon tam kde sa pohybujem ja tak kolesa kontroluju ci su v TP a ci  su  take kao maju byt ci nie su rozsirene a prkotinky. A do TP je problem zapisat
 a pri kazdej  policajnej kontrole ti to z toho obalu vyberu, rozlozia, poohybaju, zaspinia a ak mas stastie na vela kontrol tak to po par mesiacoch vyzera uzasne
 a pri kazdej  policajnej kontrole ti to z toho obalu vyberu, rozlozia, poohybaju, zaspinia a ak mas stastie na vela kontrol tak to po par mesiacoch vyzera uzasne   

Tal ty si na tom lepsie ked ti to vyberu ja som sa zakazdym stretol s tym ze to chceli odomna a potom som im to vsetko musel aj vybrat samlechi142 píše:no mas to mat poskladane a ulozene v plastovom obalea pri kazdej policajnej kontrole ti to z toho obalu vyberu, rozlozia, poohybaju, zaspinia a ak mas stastie na vela kontrol tak to po par mesiacoch vyzera uzasne

a ja som stary technicak mal tu cest drzat v rukach pred tromi mesiacmi ked som kupoval svojho lanosa od prveho majitela

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |