.Díky za odpověd...
 .Díky za odpověd... 
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 .Díky za odpověd...
 .Díky za odpověd... 
 Takova spojka na ochcavku za 20 tacu to se vyplati...ani zadara bych to nechtel...
 Takova spojka na ochcavku za 20 tacu to se vyplati...ani zadara bych to nechtel...

Díky za info, trubky a vše ostatní se, ale tváří jako OK,palikx píše:pokud ti nejde klima je asi prazdna diky chladici.nejcastejsi problem.
trubky se daji koupit na vrakarne to zas takovy problem neni.
chladic se da koupit i v cechach kolem 2500.pokud bydlis u hranic mozna se ti to vyplati.jinak urcite ne.
nevim co vam ty auta udelaly ale je to s nimi jako se vsemi ostatnimi-kdyz se clovek trosku stara slouzi bez problemu.a to ze je trosku mene mista v zadu mi zatim nevadi mam tam male deti.
jo a samo mam chrochtajici TDI a ten zvuk proste miluju a spotrebu taky.diky obcasne levne nafte je provoz bezkonkurecne nejlevnejsi.
to jsou moje pocity a duvody proc ji mam rad.ze je to v podstate nemec mi je uplne jedno a jelikoz jsem normalni clovek je mi jedno ze si ostatni mysli ze jsem blbec v octavii.a uz dost
to diky bohu za octavi bylo mysleno ze ma klimu a palubni pc coz v daewu zatim normalni neni.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |