no predsa na rozflákanie takže buď je to vo vodičovi alebo vo farbe
 no predsa na rozflákanie takže buď je to vo vodičovi alebo vo farbe  

Moderátor: Blue Lanos

Zabralo to...uz se certi...
 Zabralo to...uz se certi...  

ja zas co se tyce bile nikdy vice na urzbu cistoty taky katastrofa porad se to zazira a bila je seda pokud to nekdo porad nepuliruje jako pehacek...  na spinu je nejlepsi stribrna metla...
 ja zas co se tyce bile nikdy vice na urzbu cistoty taky katastrofa porad se to zazira a bila je seda pokud to nekdo porad nepuliruje jako pehacek...  na spinu je nejlepsi stribrna metla... 

Hanzy,Hanzy....chvilku tu nejsem a už děláš psí kusy.Hanzy píše:Kousek od toho se valel po skarpach bily bordel...

To by tam ta beloba ani videt nebyla...
Jinkak tomu bych se moc nevysmival to muze potkat kazdeho a vysmivat se muze vymstit...
 Moc mě to mrzí, ale ty dáš vše zase do stejného stavu, ne-li lepšího, držím palce. Jinak když se daří , tak se daří....
 Moc mě to mrzí, ale ty dáš vše zase do stejného stavu, ne-li lepšího, držím palce. Jinak když se daří , tak se daří....   

Tady jsem Ti nahodou nasel nebouranou a s manualni prevodovkou za dvojnasobek ceny Tveho vraku:
 ).
). a z Polska tam nebude nic nebo se nic na to nedela v nahrade ani vyfuk...
 a z Polska tam nebude nic nebo se nic na to nedela v nahrade ani vyfuk...

To je počet sedadel?Hanzy píše:Jeste koukam na typ motoru tak Leganza ma X20 SED a Evanda ma T20 SED toz nevim jaky je v tom rozdil....

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |