Mam Racer 1,5i
Dnes jsem s nim ujel cca 5 Km, nastartovano, pohoda. Pobiham, nakladam, auto bezi na volnobeh a chcipne. Pokousim se ho natocit a nic, benzinu dost. Nehazi jiskru. Prvni rada co prisla, bylo vymenit civku, civka vymenena, ale problem trva. Jiskra nikde. Rozebral jsem rozdelovac a civka co je v nem je nejaka divna, ale netusim jestli je to ta prava zavada. Prosim o radu
P.S. Kdyz nehazi jiskru nepousti ani benzin do motoru??? Svicky jsou suchy. Diky

hledam, ale uz jsem z toho kozenej, uz vim co je zapalovaci modul
 hledam, ale uz jsem z toho kozenej, uz vim co je zapalovaci modul   koukam na to, je to pod vickem rozdelovace, ale bude tezky sehnat ten samej typ (snad to bude ten problem) novy vicka ho maj nejak komplet v sobe, a to co mam ja, je nezavisle na vicku rozdelovace
 koukam na to, je to pod vickem rozdelovace, ale bude tezky sehnat ten samej typ (snad to bude ten problem) novy vicka ho maj nejak komplet v sobe, a to co mam ja, je nezavisle na vicku rozdelovace  
 na to ze si nejsem jistej jestli je to ta zavada
 na to ze si nejsem jistej jestli je to ta zavada Možná ti tam poradí na místě protože to jsou chlapi kteří rozebrali mraky aut a bejvaj i šikovný ! Jsou to takový PATOLOGOVÉ aut.Tady je výhoda,že auto můžeš zase nastartovat u člověka to pak už nejde
 Možná ti tam poradí na místě protože to jsou chlapi kteří rozebrali mraky aut a bejvaj i šikovný ! Jsou to takový PATOLOGOVÉ aut.Tady je výhoda,že auto můžeš zase nastartovat u člověka to pak už nejde