stacilo mi uz len vytiahnut vstreky a nevedel som ako bozeeeee
 stacilo mi uz len vytiahnut vstreky a nevedel som ako bozeeeee  nedalo sa to nijako posunut ani vysunut..dost malo mali volu po povoleni....ako ste to vybrali vy?ja som to musel naspät poskladat pretoze sa blizila tma.....
 nedalo sa to nijako posunut ani vysunut..dost malo mali volu po povoleni....ako ste to vybrali vy?ja som to musel naspät poskladat pretoze sa blizila tma.....Moderátoři: Blue Lanos, Admins

stacilo mi uz len vytiahnut vstreky a nevedel som ako bozeeeee
 stacilo mi uz len vytiahnut vstreky a nevedel som ako bozeeeee  nedalo sa to nijako posunut ani vysunut..dost malo mali volu po povoleni....ako ste to vybrali vy?ja som to musel naspät poskladat pretoze sa blizila tma.....
 nedalo sa to nijako posunut ani vysunut..dost malo mali volu po povoleni....ako ste to vybrali vy?ja som to musel naspät poskladat pretoze sa blizila tma.....
Jaaaj takze to musim poriadne vytrhnut z hlavy motora tie vstreky vonku aj s tou celou palivovou trubkou co ich drzi pokope??a potom ich len vyebrem z tej trubky?tak kupim nove tesnenie a tak to vyberem a bude pokoj.......blackjohn píše:To se mi taky stalo, asi jak to od výroby nikdo nerozebíral, tak se gumičky přilepily a musel jsem použít dost síly, než jsem to vytrhnul. Ale gumičky to vydržely, jen se blbě hledají, když zapadnou za motor
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |