Vdaka
  Vdaka 
PS: dnes nove zistenie, po nastartovani zacne cely displej klimy nonstop blikat..

Moderátor: Blue Lanos
 Vdaka
  Vdaka 

kua to mame poriadne drahe limuziny
  kua to mame poriadne drahe limuziny   
   Ale odrazu si ma zbrali bokom a vraj za 4 tisic aj s robotou sa vieme dohodnut na vymene... takze sme sa dohodli.. Som lahsi o 4 tisicky, mam namontovanu klimu z nejakej buranej leganzy, ale aspon vidim pred seba a nemusim soferovat v rukaviciach.. inak to stare teleso mi dali, takze mozem darovat, ak niekto chce
   Ale odrazu si ma zbrali bokom a vraj za 4 tisic aj s robotou sa vieme dohodnut na vymene... takze sme sa dohodli.. Som lahsi o 4 tisicky, mam namontovanu klimu z nejakej buranej leganzy, ale aspon vidim pred seba a nemusim soferovat v rukaviciach.. inak to stare teleso mi dali, takze mozem darovat, ak niekto chce   Este otazka - displej teraz vyzera trocha inak - ukazovatel teploty je asi 2x vacsi ako ten co tam bol a cele to vyzera trocha inak.. je to starsi typ, alebo novsi?  //nehovoriac o tom, ze podsvietenie tlacidiel to ma RUZOVE
  Este otazka - displej teraz vyzera trocha inak - ukazovatel teploty je asi 2x vacsi ako ten co tam bol a cele to vyzera trocha inak.. je to starsi typ, alebo novsi?  //nehovoriac o tom, ze podsvietenie tlacidiel to ma RUZOVE   To tiez neviem ci je standard... tak napiste co o tom viete.. vdaka.
   To tiez neviem ci je standard... tak napiste co o tom viete.. vdaka. 

Ale podsvietenie má byť zelené to však nie je problém proste vyber tie ledky zo starej a prelož ich alebo sa dajú kúpiť také zelené gumky( vyzerajú ako kondómik
 Ale podsvietenie má byť zelené to však nie je problém proste vyber tie ledky zo starej a prelož ich alebo sa dajú kúpiť také zelené gumky( vyzerajú ako kondómik  ) alebo si urob osvetlenie aké chceš
 ) alebo si urob osvetlenie aké chceš  Jo a kúpil si skvelo blahoželám lebo nové ovládanie je fakt zrelé na požičku
 Jo a kúpil si skvelo blahoželám lebo nové ovládanie je fakt zrelé na požičku  Tak nech Ti kúrí a chladí
 Tak nech Ti kúrí a chladí 
 Takze nejak pozriem to podsvietenie, osobne sa mi zda ako keby to bolo iba natrete nejakou ruzovou farbou, miestami je to totiz ako keby osuchane
 Takze nejak pozriem to podsvietenie, osobne sa mi zda ako keby to bolo iba natrete nejakou ruzovou farbou, miestami je to totiz ako keby osuchane   

Vidim, ze nekteri se jeste nanaucili ovladat klimu!spire011 píše:mam to presne take ako ma na fotke Slam, akurat ze tam mam normal stupnicu a nie to Lo..
 SAMOZREJME ze i ja tam mam normalne cisla (s krokem po pul stupni Celsia) a ta hodnota "Lo" je "pod stupnici", tj. jakoby nejnizsi nastavitelna hodnota, neboli to znamena, ze v tomto rezimu klima netopi ani nehlida teplotu, ale jenom vhani vzduch zvenku!
 SAMOZREJME ze i ja tam mam normalne cisla (s krokem po pul stupni Celsia) a ta hodnota "Lo" je "pod stupnici", tj. jakoby nejnizsi nastavitelna hodnota, neboli to znamena, ze v tomto rezimu klima netopi ani nehlida teplotu, ale jenom vhani vzduch zvenku!  A "Lo" je na fotce proto, ponevadz nejsem zadnej zhejckanec a tudiz topim jen velmi sporadicky (a to musi uz byt venku klada, coz tuhle zimu byla zatim jen jednou).
 A "Lo" je na fotce proto, ponevadz nejsem zadnej zhejckanec a tudiz topim jen velmi sporadicky (a to musi uz byt venku klada, coz tuhle zimu byla zatim jen jednou).| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |