Takže problém máš v benzinovej jednotke no a predpokladám že na LPG Ti auto šlape dobre
 Takže problém máš v benzinovej jednotke no a predpokladám že na LPG Ti auto šlape dobre  

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Je to takto sviečky,kabely,cievky,krokový motorček a klapka tam by sa chyba prejavovala aj na plyne,čiže chyba asi bude len v tom čo s tým nesúvisí a to je benzinová jednotka ale to je len typ no nič iného ma nenapadá ale diagnostika Ti preverý aj čerpadlo lebo asi len tie dve veci Ti robia problém
 Je to takto sviečky,kabely,cievky,krokový motorček a klapka tam by sa chyba prejavovala aj na plyne,čiže chyba asi bude len v tom čo s tým nesúvisí a to je benzinová jednotka ale to je len typ no nič iného ma nenapadá ale diagnostika Ti preverý aj čerpadlo lebo asi len tie dve veci Ti robia problém 
 dal som ultrazvukom vyčistiť vstrekovače benzínu a bolo o dosť lepšie, ale ešte to trhalo pri akcelerácii...
 dal som ultrazvukom vyčistiť vstrekovače benzínu a bolo o dosť lepšie, ale ešte to trhalo pri akcelerácii...  a to tam mám benzínové čerpadlo z Felicie 1,3 MPi...
 a to tam mám benzínové čerpadlo z Felicie 1,3 MPi...   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |