Conpet:Kamery tady bouzel nejsou...v tehle koncinach bohuzel...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

ale to co Tě potkalo , mnohem více. Je to poznat že ta instalace autorádia byla bitelná,jinak by toho ten zmetek kolem těch plastů neponičil
 ale to co Tě potkalo , mnohem více. Je to poznat že ta instalace autorádia byla bitelná,jinak by toho ten zmetek kolem těch plastů neponičil   Víš jak se to říká - aby srát nemohli a když tak jako u cilyndru - tím tlustým napřed
 Víš jak se to říká - aby srát nemohli a když tak jako u cilyndru - tím tlustým napřed  
  čau " Vazoun " a zdravím tímto všechny na foru.
 čau " Vazoun " a zdravím tímto všechny na foru.

Byl jsem spíš pro Škodovku jako že je domácí ale dneska to už aní není vlastně Škoda tak je to jedno
 Byl jsem spíš pro Škodovku jako že je domácí ale dneska to už aní není vlastně Škoda tak je to jedno   

Nechapu, co je na tom horsiho, Octavka odjakziva patrila a patri do nizsi stredni. Nebo Ty mas snad dojem, ze Golf je nejaka velka limuzina stredni tridy?lenintom píše:o to horší pro ochcávku že ji zařadili do nižší střední třídy

neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ? Mně osobně moc.
 neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ? Mně osobně moc. zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  hlavně bez emocí !
 hlavně bez emocí ! 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |