Má vlastní žena Dáša, členka Nexia klubu a má bytná se právě vrátila z technické kontroly s tímto verdiktem:
 Má vlastní žena Dáša, členka Nexia klubu a má bytná se právě vrátila z technické kontroly s tímto verdiktem:- nefunkční ruční brzda
- nestejná účinnost provozní brzdy
- volný spodní závěs na řídící nápravě, ani nevím zda je to díl který se mění nebo seřizuje.
 Prosím o radu a uvážlivý odhad, co z toho se dá udělat doma - například nestejná účinnost brzd mi nanapovídá ani trochu jak opravovat.
 Prosím o radu a uvážlivý odhad, co z toho se dá udělat doma - například nestejná účinnost brzd mi nanapovídá ani trochu jak opravovat. Smutná je má žena, smutná ....
 Smutná je má žena, smutná ....

. Ked sa mu nezdalo, ze preco mam odtrhnuty odvzdusnovaci srob na prednej brzde, tak som mu povedal, ze co ked je odtrhnuty, je to odvzdusnene cez hadicu a brzdi predsa dobre.
. Ked sa mu nezdalo, ze preco mam odtrhnuty odvzdusnovaci srob na prednej brzde, tak som mu povedal, ze co ked je odtrhnuty, je to odvzdusnene cez hadicu a brzdi predsa dobre.   Nebol sice moc mily ku mne, ale hlavne, ze som presiel.
 Nebol sice moc mily ku mne, ale hlavne, ze som presiel.