Moderátor: Blue Lanos

No to by se me taky hodilo to koleno, hadica je na prd. viz. vyse., nevim jestli to je tim, ale normalne me pribilo oleja v motoru, takze nechapu....mil píše:To som riešil pred rokom. Originál nové koleno stojí šialené peniaze, tak som kúpil podobné za 25,- Sk do Škodovky. Stačilo ho skrátiť a zatiaľ drží.
Odvetrani a kdyz sem to tam nemel tak byla pulka motora zastrikana vod olejaMareman píše:Je to hadice odvětrávání víka ventilů. nedávno mi taky praskla. Jsi z Brna, tak se stav na Veslařskou do BS auto, stojí asi 160 Kč.
 uz sem to taky vyresil podobne jako "mil" ale za 35,-
  uz sem to taky vyresil podobne jako "mil" ale za 35,-  
 asi ji daly zabrat kovovy hoblinky z klikovy hridele, kterou se mi pred cca dvema rokama podarilo "vysoustruzit"
 asi ji daly zabrat kovovy hoblinky z klikovy hridele, kterou se mi pred cca dvema rokama podarilo "vysoustruzit"  ... znamej mi tam napasoval kolinko urezany z nejaky skodufky a sedi tam jak pribity i bez stahovacich pasku
... znamej mi tam napasoval kolinko urezany z nejaky skodufky a sedi tam jak pribity i bez stahovacich pasku 
 je to tohle??? Zase mi to odeslo to koleno, mrknite nahoru na tu fotku. Diky.
  je to tohle??? Zase mi to odeslo to koleno, mrknite nahoru na tu fotku. Diky.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |