Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No jasně, to je nejlepší, ne?Krtek píše:kvůli puse ? Ty jí snad líbáš na kolena či co ?

No ale si vem, že každá holka je minimálně o hlavu menší než já, takže se prostě musím vždycky trochu ohnout...
  No ale si vem, že každá holka je minimálně o hlavu menší než já, takže se prostě musím vždycky trochu ohnout...  Proto chvála bohu za dcery vyšších postav
 Proto chvála bohu za dcery vyšších postav  

Toz kasli na pusy a v posteli to nevadi a klidne si muzes vzit noviny a ani ji to nebude vadit nebo je budes mit nad jeji hlavou...Ivoš píše:Hanzyku, to já bych si zase mohl stěžovat, že jsou všechny holky tak malý...hergot, vždyť já se kvůli puse musím celej život ohýbat

A proto jen více velkých děvčat

holky za chvíli nastupují k poslednímu zápasu, bohužel jen o 11 místo
  holky za chvíli nastupují k poslednímu zápasu, bohužel jen o 11 místo  

Nevim me tenhle sport nic nerika...Ale kvuli tobe Richarde budu drzet pesticky at aspon to 11 misto udelaji...
 Nevim me tenhle sport nic nerika...Ale kvuli tobe Richarde budu drzet pesticky at aspon to 11 misto udelaji... 

a přeju všem holkám mnoho dalších úspěchů......
  a přeju všem holkám mnoho dalších úspěchů......  

A s tou výžkou je to normální .Všimněte si výšky dveří ve starých chalupách a dnes a nebo velikost postelí i na hradech a zámcích a dnešní velikosti nábytku
 A s tou výžkou je to normální .Všimněte si výšky dveří ve starých chalupách a dnes a nebo velikost postelí i na hradech a zámcích a dnešní velikosti nábytku   Takže ještě jednou pozdravuji a klidně jim řekni,že mají i fandy tady na netu tak ať se holky snaží
 Takže ještě jednou pozdravuji a klidně jim řekni,že mají i fandy tady na netu tak ať se holky snaží   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |