Mám dojem, že do aut se dával tetrachlorový (pokud to ještě existuje a zelení ho nezakázali), prášek nadělá v motoru pěknou paseku...V.Brousek píše:Hasicí přístroj je práškový,voda JE K NIČEMU
Odpojovač baterie + hasicí přístroj
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- 
				Telekom [Bot]
- Reklama
Pěkný den   

Václave dík za pochvalu až se z toho červenám Ale ono člověk opravdu nikdy neví co se může stát
  Ale ono člověk opravdu nikdy neví co se může stát   Už jsem zažil jak schořelo auto jen na železo a opravdu kdyby ten dotyčný měl hasičák tak by to bylo o něčem jiným
  Už jsem zažil jak schořelo auto jen na železo a opravdu kdyby ten dotyčný měl hasičák tak by to bylo o něčem jiným   Jen tak mimochodem tam jsem taky psal,že jsem koupil pro moji domácnost,dceři i synovi hasící spreje /je to USA patent mají i dobrý věci nejenom atomovky/ to se nechá použít i v bytě a tak jednou do roka kontroluji jestli o něm vědí a jestli není někde zastrčený
 Jen tak mimochodem tam jsem taky psal,že jsem koupil pro moji domácnost,dceři i synovi hasící spreje /je to USA patent mají i dobrý věci nejenom atomovky/ to se nechá použít i v bytě a tak jednou do roka kontroluji jestli o něm vědí a jestli není někde zastrčený   Ono v kuchyni oleje ale i jiný materialy jsou hořlavý až běda
 Ono v kuchyni oleje ale i jiný materialy jsou hořlavý až běda   
   Oheň je dobrý sluha ale zlí pán

Ať nám jezdí a nezlobí a nehoří

Václave dík za pochvalu až se z toho červenám
 Ale ono člověk opravdu nikdy neví co se může stát
  Ale ono člověk opravdu nikdy neví co se může stát   Už jsem zažil jak schořelo auto jen na železo a opravdu kdyby ten dotyčný měl hasičák tak by to bylo o něčem jiným
  Už jsem zažil jak schořelo auto jen na železo a opravdu kdyby ten dotyčný měl hasičák tak by to bylo o něčem jiným   Jen tak mimochodem tam jsem taky psal,že jsem koupil pro moji domácnost,dceři i synovi hasící spreje /je to USA patent mají i dobrý věci nejenom atomovky/ to se nechá použít i v bytě a tak jednou do roka kontroluji jestli o něm vědí a jestli není někde zastrčený
 Jen tak mimochodem tam jsem taky psal,že jsem koupil pro moji domácnost,dceři i synovi hasící spreje /je to USA patent mají i dobrý věci nejenom atomovky/ to se nechá použít i v bytě a tak jednou do roka kontroluji jestli o něm vědí a jestli není někde zastrčený   Ono v kuchyni oleje ale i jiný materialy jsou hořlavý až běda
 Ono v kuchyni oleje ale i jiný materialy jsou hořlavý až běda   

Ať nám jezdí a nezlobí a nehoří

- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Obyvatelia Senice,konkrétne bloku na Robotníckej 58,asi nezabudnú na túto nedeľu presne pre 10. rokmi, (9.8.1998)keď plamene od sporáka doslova pohltili 3-izbový byt na 12.poschodí..  

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

Pěkný den  

Toto je on a je dobrej nechá se použít i na el.přístroje a v bytě !!!
http://www.pyrocom.cz/html/produkty-kat ... tegoryId=4
Ať nám jezdí a nezlobí a taky nehoří

Toto je on a je dobrej nechá se použít i na el.přístroje a v bytě !!!
http://www.pyrocom.cz/html/produkty-kat ... tegoryId=4
Ať nám jezdí a nezlobí a taky nehoří