tak tie fotky potom urcite sprav !
 No ale hlavne ze uz je to chodive, a ze to bolo spojkou, co zas nebolo az tak drahe...
 No ale hlavne ze uz je to chodive, a ze to bolo spojkou, co zas nebolo az tak drahe...Moderátor: Blue Lanos
Ahoj,s tím se nedá nic dělat,když se to sere,tak se to sere.Snad už to bude dobrý.Mně se to pravidelně stává před vánocema.Vždycky se něco pokazí,buď odejde lednička,nebo televize,nebo něco jinýho.Na to si člověk musí zvyknout......keegan.sk píše:TAKŽE HOTOVO. lamela, ložisko, prítlačný tanier 3500 Sk + lanko spojky 450,- Sk a práca 2000,- Sk. Lamela bola už dobre zodratá ale dôvod prečo som nevedel radiť bol prítlačný tanier. Stred bol zlomený na 3 časti. Mechanik povedal že sa s takým ešte nikdy nestretol. Cez výkend budem meniť ešte lanko ručnej brzdy tak nafotím jednotlivé časti starej spojky. Tento mesiac ma Matízek stál cca 10 litrov. to rátam aj opravu altíka a nové doklady ktoré sa mi podarilo minulý týždeň stratiť .. keď sa darí tak sa darí

.
 . 
   .Zase pri studenom motore zabera na spodku a strašne tuho no a pri skoro pustenom pedale 3-4x škubňe (trhne).Dalšie čo som ešte nezistil je že koli čomu ked je v aute viac ako 2 osoby tak mi LEN na 2 prevodovom stupni dlho klže 3-4 sekundy až kým zaberie naplno zaujimave je na tom to, ŽE NESMRDÍ typický smrad spojky a pri vyších stupnoch 3,4,5 je tuha.A ešte aby som nezabudol pedal mi trochu padol už niesu v rovine z ostatnými ako by mali byt a citim jemné vybrácie na nom ktoré pred tým neboli
 .Zase pri studenom motore zabera na spodku a strašne tuho no a pri skoro pustenom pedale 3-4x škubňe (trhne).Dalšie čo som ešte nezistil je že koli čomu ked je v aute viac ako 2 osoby tak mi LEN na 2 prevodovom stupni dlho klže 3-4 sekundy až kým zaberie naplno zaujimave je na tom to, ŽE NESMRDÍ typický smrad spojky a pri vyších stupnoch 3,4,5 je tuha.A ešte aby som nezabudol pedal mi trochu padol už niesu v rovine z ostatnými ako by mali byt a citim jemné vybrácie na nom ktoré pred tým neboli   . Dúfam že to nebude niečo hrozne ale tušim že to spojka už ma zasebou a treba ju vymenit.Čakám na vaše odpovede a dakujem vopred
 . Dúfam že to nebude niečo hrozne ale tušim že to spojka už ma zasebou a treba ju vymenit.Čakám na vaše odpovede a dakujem vopred   
  No priznam sa som ako tak ešte nový šofér a už pomerne dlhšie jazdim na zabehanom zdedenom rodinom aute ktore už vlasnim
 No priznam sa som ako tak ešte nový šofér a už pomerne dlhšie jazdim na zabehanom zdedenom rodinom aute ktore už vlasnim   a som zatial spokojny
 a som zatial spokojny  sice no toto hore uvedene sa mi nepači
  sice no toto hore uvedene sa mi nepači  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |