Captiva: hitparáda nejnižší spotřeby
Moderátor: Blue Lanos
Captiva: hitparáda nejnižší spotřeby
v neděli jsem se vrátil z dovči a na té dlouhé cestě, když jsem jel z kopce s větrem v zádech, jsem viděl něco neuvěřitelného - na palubním počítači jsem měl spotřebu 5,7 litru ( automat) . Sice jenom na párset metrech, ale i tak jsem to viděl poprvé. Dojezd na  tuto hodnotu byl přes 1000 km. Samosebou, že celkem jsem jel asi za 10l/100km.
Tak napište kolik jste měli nejméně vy.

Tak napište kolik jste měli nejméně vy.
- Reklama
Dle PC jsem se níž než na 6,7 nedostal a to pouze taky na chvíli. Normál jezdím kolem 9-10l (nemám automat). To na obrázku je nejnižší z února 
tohoto roku.(Bylo to 7,7l/100km) Teď jsem přidal nový obrázek s extrémem jen pro toto focení - tak se jezdit opravdu nedá - možná tak s Yarisem.

tohoto roku.(Bylo to 7,7l/100km) Teď jsem přidal nový obrázek s extrémem jen pro toto focení - tak se jezdit opravdu nedá - možná tak s Yarisem.
					Naposledy upravil(a) jiruna dne pát črc 11, 2008 07:12, celkem upraveno 1 x.

- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no myslim ze tam mit petku nemohl bo je to ctyřkvaltBullmastiff píše:To skoro - bylo to v mírným klesání od Beziny za Brnem na D2. Při rychlosti kolem 130. Předpokládám, že automat tam měl zařazenou 5ku, ale za chvíli se spotřeba vrátila do normálu.pagi píše:Tak to musíš od Jihlavy jet na neutrál

i kdyz nemam captivu tak napisu taky svoji spotrebu, posledni vysla na 5,7 s motorem 1.9
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech

ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Tak čaute ! !  Dlho som tu nebol,tak nie som "IN",ale Ked sme teda pri  tých spotrebách...Keď viete s CAPTIVOU aj pod 6l ísť mimo mesto ,tak klobuk dole 

Ale čo to vidím??? Je medzi nami aj druhý yarisák ? Myslel som si,že len ja som si kupil auto (dobrý podj..pre chevroletákov 
   )
  )
Ale nie...-vážne. Dnes je s tým benzínom všelibarasjako a od zajtra to zasa ide hore,čiže budeme súťažiť,kto najazdí za čo najmenej korun ??(nie na úkor ničenia motora a toho nešťastného cheku)

Ale čo to vidím??? Je medzi nami aj druhý yarisák ? Myslel som si,že len ja som si kupil auto (dobrý podj..pre chevroletákov

)
  )Ale nie...-vážne. Dnes je s tým benzínom všelibarasjako a od zajtra to zasa ide hore,čiže budeme súťažiť,kto najazdí za čo najmenej korun ??(nie na úkor ničenia motora a toho nešťastného cheku)

to vies ako ty hovoris, ta nakupna taska ma vacsi vnutorny priestor ako tvoj chevrolet
  to vies ako ty hovoris, ta nakupna taska ma vacsi vnutorny priestor ako tvoj chevrolet