.koupili jsme ji za 52 000Kč i s Letnimi pneu a disky zdarma...

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

diky moc za privitani...kdo bude chtit neco vedet urcite co nejdrive odpovim-peha- píše:Takže výtej keď ste sa rozhodli kúpiť velmy vydarené auto od Daewa je to ťahúň ktorý má vela dobrých vlastností takže si ho užite lebo Nubi je rozhodne rodiné auto a pokud vám občas zakašle tak sa ozvite sem na fórum je tu vela ludí ktorý pomôžu ak je to možné a hlavne sme tu taká rodinka tak že ješte raz výtaj

uz znam z clubu Goose nebo nevim jekou ma tady prezdivku ma stribrnou Leganzu
 uz znam z clubu Goose nebo nevim jekou ma tady prezdivku ma stribrnou Leganzu  zanm ho z moje.auto.cz
 zanm ho z moje.auto.cz  ...a ta nalepka co se da koupit za tech 17Kč tak to se dava na okno?
 ...a ta nalepka co se da koupit za tech 17Kč tak to se dava na okno?no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a NubirákyKdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější
Kdyby si s tim měl nějaký problém, tak se ozvy
Já sem si jí dal na Nubiře na zadní okno vnější - zrcadlovka,aby byla dobře vidět a čitelná pro TY kdo pojedou za mnou a z boku na okno (to samé)Ale kluci to mají třeba i na SPZ a taky to nevypadá špatněHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a NubirákyKdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější

zrcadlovka?to znamena ze to normalne prectes jen treba ve zpetnem zrcadku proto ma napr. Ambulance na predku to napsane necitelne aby jsi to v pozn.zrcatku mohl v poho precistLádin píše:Já sem si jí dal na Nubiře na zadní okno vnější - zrcadlovka,aby byla dobře vidět a čitelná pro TY kdo pojedou za mnou a z boku na okno (to samé)Ale kluci to mají třeba i na SPZ a taky to nevypadá špatněHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a NubirákyKdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější

vítej v clubuHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a NubirákyKdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější
 alespoň nebudeš kupovat zajíce v pytli.
  alespoň nebudeš kupovat zajíce v pytli.no tak fotku jsem videl a lepe to vypada asi na to pozn.znacce.....na okno je to podle mne celkem male a le na SPZ si toho mene lidi vsimne tak nevimcobyll píše:vítej v clubuHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a NubirákyKdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější
já mám nálepku jak vnější na podložce spz, tak vnitřní na zadním okně nad nápisem ABS.dual airbag a zase až tak moc malá není. Když si najdež ve fotogalerii ze srazu v Plumlově fotku stříbrné nubi combi se značkou 2Z8.... ze zadu, tak tam ty nálepky najdešalespoň nebudeš kupovat zajíce v pytli.
mimochodem: já občas jezdívám k rodičům do Havířova !!! (viděl jsem, že jsi z Albrechtic)
 :D:D
:D:D minule jsme sli na motokary
 minule jsme sli na motokary 
no tak fotku jsem videl a lepe to vypada asi na to pozn.znacce.....na okno je to podle mne celkem male a le na SPZ si toho mene lidi vsimne tak nevimcobyll píše:vítej v clubuHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a NubirákyKdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější
já mám nálepku jak vnější na podložce spz, tak vnitřní na zadním okně nad nápisem ABS.dual airbag a zase až tak moc malá není. Když si najdež ve fotogalerii ze srazu v Plumlově fotku stříbrné nubi combi se značkou 2Z8.... ze zadu, tak tam ty nálepky najdešalespoň nebudeš kupovat zajíce v pytli.
mimochodem: já občas jezdívám k rodičům do Havířova !!! (viděl jsem, že jsi z Albrechtic)
no tak fotku jsem videl a lepe to vypada asi na to pozn.znacce.....na okno je to podle mne celkem male a le na SPZ si toho mene lidi vsimne tak nevimcobyll píše:vítej v clubuHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a NubirákyKdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější

já už párkrát projel i myčkou (pár = 2) a zatím drží i bez lakuGoose píše:Ja te tady take vitam,ikdyz se uz zname z moje.auto...no samolepky mam na rameccich SPZ...a to sice oranzove...na cernem ramecku krasne vyniknou a jsou pekne videt...coz muzes videt na mych fotkach...ale musel jsem je prelakovat po nalepeni bezbarvym lakem...radeji nekolik vrstev...mel jsem strach z mycky co provede s tou samolepkou...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |