Me tohle rict nekde tak jim to asi zavru nebot jim vypnu proud a muzou si jit klouzat ale nastesti jsem jeste na takove tupce nenarazil...

Moderátor: Blue Lanos

No , co na to mám říct , já snad na nějaký sraz jednou dorazím i Matizem , ale jak se tam vejdem , nevím , nevím .....Vazoun píše:Vážení kolegové Matízkáři - od svého působení na tomto Daewoo/Chevrolet foru - jsem absolvoval 8 srazů , velkých - jako Baldovec,Manín,Plumlov, a menších také s ubytováním - jako jsou Východočeský 1x - Středočeský 2x,
1 menší srazík Matizů v Hlinsku a 1 minisrazík pod varhanami v Kamenickém Šenově. Tyto byli pouze odpolední. Škoda,že se nepamatuji na větší účast Matízkářů,max. 8-10. Pokud je mi známo, členů v Matiz clubu - kteří jsou i registrováni tak nás je hodně přez 20/25, ale poznal jsem jich pouze slabou třetinu.Podívejte se, jak to těm Matízkům " sluší " když jich je trochu více pohromadě - radost pohledět - co VY na to
škoda že sem už nejde vložit foto - ale prohlídněte si fota ze srazu v Plumlově / na letišti je nás 6 /
jeden jako šestýZdravím Vás všechny Daewoo/Chevroletáky - ale Matízkáře zvlášt a vyzívám je tímto k větší aktivitě pokud to jen trochu půjde,vždyt já už také v červenci mám těch 7 křížků na hřbetě,ale snažím se si je nepřipouštět,jsem na světě rád
nazdar " Vazoun " přeji hezký den všem
Tomasi, muzes prece za Matyska zaprahnout karavanTomáš píše:
No , co na to mám říct , já snad na nějaký sraz jednou dorazím i Matizem , ale jak se tam vejdem , nevím , nevím .....

do poloviny července 08 , mýho Matize čeká absolvování STK + Emise
 do poloviny července 08 , mýho Matize čeká absolvování STK + Emise  nebojím se toho , mám jej připraveného
 nebojím se toho , mám jej připraveného  zdravim všechny " Daewoo - Chevroletáky ale " Matízkáře " zvlášt : podle hesla našeho kollegáčka " Vládi - alias Topola
 zdravim všechny " Daewoo - Chevroletáky ale " Matízkáře " zvlášt : podle hesla našeho kollegáčka " Vládi - alias Topola   at nám jezdí a nezlobí
 at nám jezdí a nezlobí  

Akurat vcera ma tak napadlo, ked som vecer vencil psa ze "Matizek bolo jedine auto, ktore malo dusu". Premyslal som, cim to vlastne je, a prisudzoval som to tomu, ze motor Matizka som dost dobre konstrukcne spoznal (zvnutra), a vlastne som sa na nom vsetko o motoroch naucil. Tesil som sa, ked som nejaku opravu zvladol svojpomocne a viedla k lespiemu. A potom ma napadlo, ze to bude aj tou prednou maskou, ako keby sa to auticko usmievalo alebo co
  Akurat vcera ma tak napadlo, ked som vecer vencil psa ze "Matizek bolo jedine auto, ktore malo dusu". Premyslal som, cim to vlastne je, a prisudzoval som to tomu, ze motor Matizka som dost dobre konstrukcne spoznal (zvnutra), a vlastne som sa na nom vsetko o motoroch naucil. Tesil som sa, ked som nejaku opravu zvladol svojpomocne a viedla k lespiemu. A potom ma napadlo, ze to bude aj tou prednou maskou, ako keby sa to auticko usmievalo alebo co  A svetla ako oci
 A svetla ako oci 
 Ale aspon je tu nejaky pohyb
    Ale aspon je tu nejaky pohyb 
Ahoj Rado,tak tomu se říká nostalgie,protože ty jsi tím matesem přímo žil a teď ti asi chybí,že jo???Přijedeš do Manína???Rado77 píše:A opet dlhsie tichoAkurat vcera ma tak napadlo, ked som vecer vencil psa ze "Matizek bolo jedine auto, ktore malo dusu". Premyslal som, cim to vlastne je, a prisudzoval som to tomu, ze motor Matizka som dost dobre konstrukcne spoznal (zvnutra), a vlastne som sa na nom vsetko o motoroch naucil. Tesil som sa, ked som nejaku opravu zvladol svojpomocne a viedla k lespiemu. A potom ma napadlo, ze to bude aj tou prednou maskou, ako keby sa to auticko usmievalo alebo co
A svetla ako oci
Tak som sa vykecalAle aspon je tu nejaky pohyb
Caute
 Teraz, ked mam 2 auta k dispozicii by som Matizka v pohode mohol rozobrat do sroba, vypulirovat kazdy milimetrik, NAFOTIT samozrejme a urobit z neho fungl nove, odhlucnene vozidlo
  Teraz, ked mam 2 auta k dispozicii by som Matizka v pohode mohol rozobrat do sroba, vypulirovat kazdy milimetrik, NAFOTIT samozrejme a urobit z neho fungl nove, odhlucnene vozidlo  Kazdu dutinku v kasni by som poriesil
  Kazdu dutinku v kasni by som poriesil 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |