Ale ano...pokecame...a pak se do toho obujeme...-peha- píše:Ale dúfam že si stihneme pokecat než se vožerete potvory

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Jo Hanzýku si piš že som to chcel že dorazíme v piatok ale služba je služba a dobré je len to že som si ukecal že môžem vypadnúť už o 4:00 ráno takže hned po tom nabalíme vypijeme kávičku a mastíme aby sme tam okolo 9:00-10:00 dorazili ale alespon že môžeme ostať do nedele lebo v pondelok zasa makám
 Jo Hanzýku si piš že som to chcel že dorazíme v piatok ale služba je služba a dobré je len to že som si ukecal že môžem vypadnúť už o 4:00 ráno takže hned po tom nabalíme vypijeme kávičku a mastíme aby sme tam okolo 9:00-10:00 dorazili ale alespon že môžeme ostať do nedele lebo v pondelok zasa makám  

Jo 30.4. mi bude oficiálne oznámeno že budem dôstojník takže strieborné hviezdičky vymením za zlaté a bude sa to konať na oslavách sv.Floriána takže sa bude variť aj gulášek
 Jo 30.4. mi bude oficiálne oznámeno že budem dôstojník takže strieborné hviezdičky vymením za zlaté a bude sa to konať na oslavách sv.Floriána takže sa bude variť aj gulášek  

Teda vy dovedete navnadit. Já snad začnu šéfa otravovat,aby mi tu dovolenou dal. Kua já se pokusím dorazit taky v pátek.-peha- píše:Jo jasne že sa bude tlachat a chlastat a dlabat úúúúúž se teším

no kolko si toho nali...l????
  no kolko si toho nali...l????  

tak to na zraziku oslavime  pane/soudruhu/ dustojniku
   tak to na zraziku oslavime  pane/soudruhu/ dustojniku  

Jo jeste jsem zapomel nevim jestli tam budu spat takze nechci chatku popripade zalehnu do auta ci stanu... Mam stan pro 2..
 Jo jeste jsem zapomel nevim jestli tam budu spat takze nechci chatku popripade zalehnu do auta ci stanu... Mam stan pro 2..  

My? To nikdy.Iveta píše:Pánové propána co to tady domlouváte.Já sebou beru šestnáctiletého syna, tak doufám že mi ho nezkazíte.

Já myslím,že už asi nebude co kazit,aby nám to ještě neukázal.
  Já myslím,že už asi nebude co kazit,aby nám to ještě neukázal.  

Co ty víš,kdo tě ponese do postele.Iveta píše:Kluci, tak srandičky jo ?Ale zase lepší když potáhnu já syna spát než kdyby tomu mělo být naopak.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |