ked vidi, ako je kapota o 15cm kratsia, ako ma byt....asi je cas na spravny hard tuning
 ked vidi, ako je kapota o 15cm kratsia, ako ma byt....asi je cas na spravny hard tuning   
   tak dufam, ze to stiham to zrazu v PN spravit ...NR urcite odpada, to nestiham ani vo sne...tak drzte palciaky teda
 tak dufam, ze to stiham to zrazu v PN spravit ...NR urcite odpada, to nestiham ani vo sne...tak drzte palciaky teda  
Moderátor: Blue Lanos
 ale ja viem ze ty to stihnes
  ale ja viem ze ty to stihnes  

emko dnes do prace uz dofical na "novom" lanusku
 emko dnes do prace uz dofical na "novom" lanusku   predny naraznik sa ligoce novotou
 predny naraznik sa ligoce novotou  a cena bola sice lepsia ako povedali na zaciatku ale v tvojom pripade sa mi 28tis zda malo
  a cena bola sice lepsia ako povedali na zaciatku ale v tvojom pripade sa mi 28tis zda malo  

nerobi emko v NMnV a nema na znacke na konci pismena BN ?Blue Lanos píše:tak to bude o dost viacemko dnes do prace uz dofical na "novom" lanusku
predny naraznik sa ligoce novotou
a cena bola sice lepsia ako povedali na zaciatku ale v tvojom pripade sa mi 28tis zda malo

Nemas foto na predstavenie? Mozes aj foto renaulta ako ze dopadol
...no musime si davat pozor na zraze tedaBlue storm píše:No tento tyzden aj mne nezacal prave najlepsie. Rano bol moj blue storm bez praveho predneho skla a ja bez CD, bundy a par dokladov. V Piestanoch opat zacina vycinat nejaka banda vy.....ých fetákov takze pozor a nenechavajte si nic v aute ako ja.

Blue Storme dufam, ze prides? lebo z Mrk om to mate asi vy dvaja najdalej

mrk píše:nerobi emko v NMnV a nema na znacke na konci pismena BN ?Blue Lanos píše:tak to bude o dost viacemko dnes do prace uz dofical na "novom" lanusku
predny naraznik sa ligoce novotou

Nemas foto na predstavenie? Mozes aj foto renaulta ako ze dopadol

kua robi aj ma naznacke ale BM
  kua robi aj ma naznacke ale BM   takze si ho asi identifikoval
  takze si ho asi identifikoval  Dnes si ho videl, ze ???
  Dnes si ho videl, ze ???
Blue Lanos píše:...no musime si davat pozor na zraze tedaBlue storm píše:No tento tyzden aj mne nezacal prave najlepsie. Rano bol moj blue storm bez praveho predneho skla a ja bez CD, bundy a par dokladov. V Piestanoch opat zacina vycinat nejaka banda vy.....ých fetákov takze pozor a nenechavajte si nic v aute ako ja.

Blue storm píše:Blue Lanos píše:...no musime si davat pozor na zraze tedaBlue storm píše:No tento tyzden aj mne nezacal prave najlepsie. Rano bol moj blue storm bez praveho predneho skla a ja bez CD, bundy a par dokladov. V Piestanoch opat zacina vycinat nejaka banda vy.....ých fetákov takze pozor a nenechavajte si nic v aute ako ja.

Ak sa mi to neskurvi tak urcite pridem, ale do 12:00 som v praci takze az potom.

jojo to je onmrk píše:cca o 16:30 som videl take zelene auto zaparkovane na zaciatku NMnV smerom do PN.
 teraz ked som isiel z worku o 18,40 som isiel az na koniec parkoviska obzriet kvalitu opravy
  teraz ked som isiel z worku o 18,40 som isiel az na koniec parkoviska obzriet kvalitu opravy 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |