Moderátor: Blue Lanos

" a poznačil to ako "B" a  zas v krajskom meste,keď mi nesvietila zadná hmlovka,hneď som bol ochotný to namieste spraviť,technik na to len "Viete,čo za vami čaká vozov
 " a poznačil to ako "B" a  zas v krajskom meste,keď mi nesvietila zadná hmlovka,hneď som bol ochotný to namieste spraviť,technik na to len "Viete,čo za vami čaká vozov  
   ,Stačí ,keď si to vonku na parkovisku sparvíte" a na moju otázku,či mu to mám prísť aspoň ukázať ,sa len zasmial, že " tak to mi je jasne,vymeniť žiarovku vládnete a bez toho neodídete..." a bolo to,dostal som červenú nálepku" Fakt to bola žiarovka,ktorá ešte deň predtým fungovala,proste zákon schválnosti,ale ako vravím chlapík bol uznalý.
 ,Stačí ,keď si to vonku na parkovisku sparvíte" a na moju otázku,či mu to mám prísť aspoň ukázať ,sa len zasmial, že " tak to mi je jasne,vymeniť žiarovku vládnete a bez toho neodídete..." a bolo to,dostal som červenú nálepku" Fakt to bola žiarovka,ktorá ešte deň predtým fungovala,proste zákon schválnosti,ale ako vravím chlapík bol uznalý.Asi tam nemajú čo robiť,ti čaká STK vždy toľko vozov,že sa nemajú kedy s každým jedným párať až do detailov,kontrolujú len naozaj to čo musia. aj povinnú výbavu,keď som mu chcel podrobne ukázať,povedal,len,stačí,vidím,že máte všetko a bolo to,akurát nastavenie svetiel kontrolujú všetky polohy zhora nadol a späť (výškový korektor),na Ticu to raz šlo,raz nie,ale ako zázrak,na STK to fungovaloMiloš píše:U mne kontroloval na STK technik i vyrovnaný tlak v pneumatikách a dělal ty ty tyněkteří to maj v hlavince opravdu na Pardubice

Pardon, nechtěl jsem se dotknout nikoho z toho to města

setkali jste se při najetých 43.500km s potížema na Emisích? Přitom v autorizovaném servisu nic nenašli i když " Check " občas za jízdy probliknul - při měření nic nenašli. Co vy na to
 setkali jste se při najetých 43.500km s potížema na Emisích? Přitom v autorizovaném servisu nic nenašli i když " Check " občas za jízdy probliknul - při měření nic nenašli. Co vy na to   čau " Vazoun "
 čau " Vazoun " 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |