JA JE CHTEL TAKY? TAK JSEM NAPSAL MAIL, A ODPOVED PRISLA: PRODANO! grrrrr......

Moderátor: Blue Lanos
 . Nicméně stále si můžeš pořídit třeba Platimexy za nějakých 2700 ( www.2mmotorsport.cz )
 . Nicméně stále si můžeš pořídit třeba Platimexy za nějakých 2700 ( www.2mmotorsport.cz )

, ale dneska bylo holt deštivo
 , ale dneska bylo holt deštivo   a slíbil jsem fotky v sobotu. Tak to je.
 a slíbil jsem fotky v sobotu. Tak to je.odpustenoOndras píše:Já se stydím

, ale dneska bylo holt deštivo
a slíbil jsem fotky v sobotu. Tak to je.
 na mym cernym je videt uuuplne vsechno, ted obcas premyslim, jestli se to vubec vyplati mejt
 na mym cernym je videt uuuplne vsechno, ted obcas premyslim, jestli se to vubec vyplati mejt 

To jo, hlavně zadek, alespoň o cenťák. Podložky však použít nepůjdou. Masa hliníkového kola je trochu tlustší než u plechu a šrouby v bubnech jsou krátké a kvůli tomu je měnit nebudu. Na druhou stranu je OK, že se kolo schová do podběhu při propružení.zabijec píše:Moooc pekne, jen ty kola by to chtelo krapet vytahnout ven
 . Na burze jsem viděl jeté 14" za 3500 4ks, ale byly odrbané a design taky nic moc, ale cloumalo to se mnou
. Na burze jsem viděl jeté 14" za 3500 4ks, ale byly odrbané a design taky nic moc, ale cloumalo to se mnou  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |