Moderátor: Blue Lanos

) A hadičky nie sú zavažné ale pokud je dierka tak ju vymen ale ta úzká sa dá nahradiť takou čo je na vodu len ono to dlho nevydrží lebo sú to hadice na odvetranie ventilovej skryne a tak po čase sa rozleptajú no to však urobia aj originál
 ) A hadičky nie sú zavažné ale pokud je dierka tak ju vymen ale ta úzká sa dá nahradiť takou čo je na vodu len ono to dlho nevydrží lebo sú to hadice na odvetranie ventilovej skryne a tak po čase sa rozleptajú no to však urobia aj originál 
 stačí vymeniť tesnenie pod vekom ventilov a to najlepšie zoženieš ak pekne poprosíš Hanzyho ten Ti zoženie to nnajlepšie to to
 stačí vymeniť tesnenie pod vekom ventilov a to najlepšie zoženieš ak pekne poprosíš Hanzyho ten Ti zoženie to nnajlepšie to to

Výhoda u Legy bola ta že som celý motor pretesnil a tak s údržbou nie je problém
 Výhoda u Legy bola ta že som celý motor pretesnil a tak s údržbou nie je problém  

caw peha ja by som chcel vediet ake to hebke tesnenje vlastne je a de ho kupit aka znacka pripadne vyrobca lebo ja som uz 2x za pol roka vymenil tesnenie pod vekom ventilov a stale to tecie-peha- píše:No to máš tak u nás aj u vás predávajú tie tesnenia za 500 sk a 300 kč ale ak chceš to origoš tak stojí okolo 800 aj viac no a z PL sa dá zohnať ovela lacnejšie ale pokud na Legu nedáš to originál tak tečenie nezastane a ješte jeden problém je potom že Ti tečie olej do sviečok a poškodí je takže urychlene ho vymeň a hlavní je nie vždy kupovať to lacné a ješte jedna vec nepomáhá ani silikón je fakt len jedna možnosť a to dať hebké tesnenie a motor potom vyzerá aj takto a to som ho už od Baldovca neumýval

A vidíš žiaden olej
 nemoze to byt aj tym ze LPg vysusuje ? dik
 nemoze to byt aj tym ze LPg vysusuje ? dik 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |