Moderátor: Blue Lanos

Ale tuho nad tym rozmyslam. A bohvie ci dovtedy  sa auto nerozpadne uplne
 Ale tuho nad tym rozmyslam. A bohvie ci dovtedy  sa auto nerozpadne uplne 
 Tie potahy vyhod - strasneee
  Tie potahy vyhod - strasneee  Nechapal som o tom sedadle co ti menili sedadlo za ine?
  Nechapal som o tom sedadle co ti menili sedadlo za ine?
Tie potahy su v tom aute najkrajsieBlue Lanos píše:tu bola citacia
 Prednu sedacku chlapik vymenil  za novu  lebo ze vraj na nej sedela pani  s vacsou hmotnostou  a bola rozhegana. No lenze dal  tam klasicku  pre 5D a nie pre 3D. Takze sa da nastupovat len s jednej strany sice kamarat  je taky tenky ze ten sa prepcha cez medzeru aj s mojej
 Prednu sedacku chlapik vymenil  za novu  lebo ze vraj na nej sedela pani  s vacsou hmotnostou  a bola rozhegana. No lenze dal  tam klasicku  pre 5D a nie pre 3D. Takze sa da nastupovat len s jednej strany sice kamarat  je taky tenky ze ten sa prepcha cez medzeru aj s mojej 

No ja som ich tam uz mal a zatial drzia dobre. Radsej sa ani nebudem pod ne pozerat lebo zistim ze kazda sedacka s ineho cestaBlue Lanos píše:tu bola citacia

Uvidim kedy sa  mi ho podari dat do poriadku kkedze momelntalne su tie ND dost velka palka predpokladam  ze taky mesiac bude  stat
 Uvidim kedy sa  mi ho podari dat do poriadku kkedze momelntalne su tie ND dost velka palka predpokladam  ze taky mesiac bude  stat 
 Na rok vyroby a konstrukcie motoru este s pred roku 1997 to zere primerane na vtedajsie spotrebove pomeri.
  Na rok vyroby a konstrukcie motoru este s pred roku 1997 to zere primerane na vtedajsie spotrebove pomeri.  

Nedá a nedá pokoj...-peha- píše:Možno by Ti pomohol palubný počítač

Do blavy  a spat som mal okolo 7.5 a vychadzalo aj menej ale s blavy potom  uz bola zapcha  a spotreba sla hore. Po meste este nemam poriadne  vyskusane Ale  zatial   som  za 1750 Sk presiel okolo 550 km  takze sa snad aspon tych 600 podari
  Do blavy  a spat som mal okolo 7.5 a vychadzalo aj menej ale s blavy potom  uz bola zapcha  a spotreba sla hore. Po meste este nemam poriadne  vyskusane Ale  zatial   som  za 1750 Sk presiel okolo 550 km  takze sa snad aspon tych 600 podari  Jo a palubny pocitac  tiez ma serka
 Jo a palubny pocitac  tiez ma serka 
 Prave proto doporucuju nekupujte si psortovni filtr jezdi to s nim zhruba stejne jen to ma trosku jinny zvuk hlavne po duraznem seslapnuti plynu, kdo si  tom libuje jako ja take zabreci nad spotrebou.
  Prave proto doporucuju nekupujte si psortovni filtr jezdi to s nim zhruba stejne jen to ma trosku jinny zvuk hlavne po duraznem seslapnuti plynu, kdo si  tom libuje jako ja take zabreci nad spotrebou.  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |