Teraz mam yarisa a v porovnaní s fabiou...(to sa vlastne porovnať nedá)-myslím tým cena-výbava je fuckt lacnejší yaris (samozrejme chevrolet tiež-to bez debat,len mam veeeelmi zle skusenosti so servisom)!Keď už je Toyota lacnejšia ako fabia

tak sme na tom dosť špatne. A ak si niekto myslí,že japončík má drahé nahr.diely,tak to som tiež porovnaval(teda s fietou)-vysli mi na toyotu viac dielov lacnejších ako na fiestu a v niektorých prípadoch dokonca až o 50%:roll:

Pokial budú ludia kupovať skodovky ako rohlíky,nevidím dôvod,prečo by nepýtali XXL ceny. Chyba je v nás -ľuďoch

)
)

)  Cestou domov so Sturova do BB som sa skoro 2 krat zabil kvoli brzdam. A tu je foto <a href="
)  Cestou domov so Sturova do BB som sa skoro 2 krat zabil kvoli brzdam. A tu je foto <a href="

zjištění,že mi odešel další díl výfuku - v loni poslední díl s tlumičem a nyní střední díl u příruby díra jak do p....e.
 zjištění,že mi odešel další díl výfuku - v loni poslední díl s tlumičem a nyní střední díl u příruby díra jak do p....e.   Nic se mi na tom mým Matízkovi do ted nezbláznilo - ale ta výfuková potvora začla zlobit a to jsem neměl ještě ujetých celých 40.000km. Po necelých 2.000km další díra ve střední
 Nic se mi na tom mým Matízkovi do ted nezbláznilo - ale ta výfuková potvora začla zlobit a to jsem neměl ještě ujetých celých 40.000km. Po necelých 2.000km další díra ve střední