No pekne jses napraskal prodavaci nemaj mozek a jeste corujou,to bych necekal ze se tak vyzpovidas...Goose píše:Ajeeeejej...no nic...ja uz radsi budu zticha nebo prasknu jeste neco co nechci...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No pekne jses napraskal prodavaci nemaj mozek a jeste corujou,to bych necekal ze se tak vyzpovidas...Goose píše:Ajeeeejej...no nic...ja uz radsi budu zticha nebo prasknu jeste neco co nechci...

Skusil bych vyresetovat bios a spustit na novoV.Brousek píše:Jak jsem zdatný ? V Biosu mechanika vidět není a v Ovládacích panelech Přidat hardware - bum a za chvilku modrá obrazovka.Ivoš píše:A jéje.....mrkni v BIOSu, jestli ti to detekuje DVD mechaniku....nevím, jak moc jsi zdatnej v IT problematice...každopádně bych si udělal obraz disku....pomocí 2. počítače a buď přeinstaloval Windows, nebo pokud to nepomůže, tak novej disk
 Ahojda
  AhojdaTa cenová politika je opravdu nepochopitelná. A za jakoukoliv krávovinu připlácíš. Novou, ani za nic.Serpico píše:...no miloshi koktávka zas tak zázračná není - cenová politika ( venku lze koupit novou až o 160tisíc méně ( Litva ), běžně o 60 - 100tisíc méně D, SK, UK at. za všechno platíš jak mourovatej za CD + MP3 navíc 6tisíc za Bluthot ke 20tisícům ( souhlasím s Ivošem )...a všechen zisk - prachy jdou němcům...z 20 milard zisku odvedly 3 milardy...a fabka to je paskvil vysoký - ouzký a blbě se tvářící... ( to Brousek i tvůj matiz má styl, charakter... ) takže i případný patriotismus jde stranou...nejlepší fór bylo malé pravé zpětné zrcátko... No snažím se být objektivní - třeba zapracuje nový šéf - desingnu slovák Jozef Kaban ( tvůrce Bugatti ) a nového superbu...kdo ví a cenová politika bude jiná...
je to věc vkusu a subjektivního názoru to přiznávám...
ale pokud Ti všude v tisku opakují jak je fantastická, tak to je vlastně důsledek...
Mějte se fajn

Kdyby 6,za CD MP3 se doplácí 12! Za to mám Sony s MP3,Atrac a já nevim s čím a ještě s navigací. Za navigaci chtěj skoro 60 tis. To je děs.Serpico píše:...no miloshi koktávka zas tak zázračná není - cenová politika ( venku lze koupit novou až o 160tisíc méně ( Litva ), běžně o 60 - 100tisíc méně D, SK, UK at. za všechno platíš jak mourovatej za CD + MP3 navíc 6tisíc
 Holt VW no,s Čechama to moc společnýho už nemá,jenže lidi to kupujou,tak proč to zlevnovat?
 Holt VW no,s Čechama to moc společnýho už nemá,jenže lidi to kupujou,tak proč to zlevnovat?  

Nejsem Němec...Serpico píše:...to Kessler, ty jsi německé národnosti viz vlastenecký příplatek, pokud je mi známo škodavka již zcela patří němcům a VW...
Mějte se fajn
 ...co se týče národnosti, jsem federální československý kříženec...
 ...co se týče národnosti, jsem federální československý kříženec... 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |