Malá mašinka - krabička a překvapila mě tím co umí (telefoní adaptér s routrem) a kvalitou přenosu hovoru!!! Sice to nemám ještě úplně zmáklý, ale např. má výstup pro 2 analogový telefony (to chci, protože mám přenosný sluchátka) a např. na jednu linku si můžete dát jednoho providra tedy u mě 802.cz a na druhou linku jiného třeba Ha-loo, nebo volejlevne.cz a vybírat ještě levnější možnost volání. A ceny např. u 802.cz ? pevná ve špičce 0,60 mimo 0,30 Kč na mobily 3,80 a účtování je od začátku hovoru po vteřinách. Takže, když volám např. "Jirko kup ještě chleba. Dík" zaplatím za hovor na mobil 0,50 Kč

Jediný co mě zatím nejvíc štve je platba měsíčního paušálu za užívání čísla u 802.cz
 Jediný co mě zatím nejvíc štve je platba měsíčního paušálu za užívání čísla u 802.cz   

Ten paušál je totiž 1,- Kč
   Ten paušál je totiž 1,- Kč  

Hlavně náklady tý firmy 802.cz jsou v podstatě minimální....Koukal jsem, že i dražší Nokie (i jiný mobily) mají funkci VoIP...
 Hlavně náklady tý firmy 802.cz jsou v podstatě minimální....Koukal jsem, že i dražší Nokie (i jiný mobily) mají funkci VoIP... 

A v neděli to jdu na 6 týdnů trénovat, tagže mi držte palce, abych se ještě vůbec vrátil. Vůbec nevím, jestli se tam dostanu k internetu a jak, takže moji případnou absenci omluvte.
  A v neděli to jdu na 6 týdnů trénovat, tagže mi držte palce, abych se ještě vůbec vrátil. Vůbec nevím, jestli se tam dostanu k internetu a jak, takže moji případnou absenci omluvte.