Ked brzdim, lepsie definovane ked spomalujem a idem zastavit napriklad na cervenu tak mi zacne nieco buchotat a uz ked uplne zabrdzim tak mi to tak sekne ako ked je skackavy benzin na skodovke
 Skusal som  to aj vyradenou aj so zaradenou rychlostou a robi to vzdy niekedy sa stane ale to je fakt velmi malo ze to vobec nespravi. Tusim ze mi to spravilo aj ked som  nepribrzdoval ale zabrzidl som hned ale  nie vo velkej rychlosti. Stretol sa s tym uz niekto ? Myslite ze bude poskodene ABS ?
 Skusal som  to aj vyradenou aj so zaradenou rychlostou a robi to vzdy niekedy sa stane ale to je fakt velmi malo ze to vobec nespravi. Tusim ze mi to spravilo aj ked som  nepribrzdoval ale zabrzidl som hned ale  nie vo velkej rychlosti. Stretol sa s tym uz niekto ? Myslite ze bude poskodene ABS ?Ps: brzda mi zabera skoro az na konci

S brzdami není žádná sranda
  S brzdami není žádná sranda  Takze mi povedal ze budu na rit platnicky a mozno aj valceky tak  ak to bude ono budem rad ze to neje daco horsie
  Takze mi povedal ze budu na rit platnicky a mozno aj valceky tak  ak to bude ono budem rad ze to neje daco horsie 

A mam fest nervy na to.
 A mam fest nervy na to.