Jinak přeji všem pěkný víkend.Happy

Moderátor: Blue Lanos

Tiez ma napadlo, ze sa asi vsetci tesia, ako im po zime Matizkovia funguju
  Tiez ma napadlo, ze sa asi vsetci tesia, ako im po zime Matizkovia funguju  V ostatnych forach vidim aktivity dost, len Matizkari nejako zaspali.....Preto ani nechcem rozoberat nove temy, ked mi aj tak nikto neodpise
  V ostatnych forach vidim aktivity dost, len Matizkari nejako zaspali.....Preto ani nechcem rozoberat nove temy, ked mi aj tak nikto neodpise  Ale zase na druhej strane ziadnu novu zavadu som nenasiel, a uz si pomaly medlim ruky, kedy sa pustim do tej vymeny tesneni motora. Ale nejako mi do toho "skocila" svadba na maj, takze az po svadbe budem moct investovat.
  Ale zase na druhej strane ziadnu novu zavadu som nenasiel, a uz si pomaly medlim ruky, kedy sa pustim do tej vymeny tesneni motora. Ale nejako mi do toho "skocila" svadba na maj, takze az po svadbe budem moct investovat.  já osobně toto heslíčko ctím a vážím si jej.Zátím mne můj Matízek SE/0.8 z r.2002 " nezlobí a mám na něj spoleh " musím si poklepat zuby
 já osobně toto heslíčko ctím a vážím si jej.Zátím mne můj Matízek SE/0.8 z r.2002 " nezlobí a mám na něj spoleh " musím si poklepat zuby   at to tak vydrží
 at to tak vydrží  zdravím všechny na foru a Matízkáře - zvláště - ahoj " Vazoun "
 zdravím všechny na foru a Matízkáře - zvláště - ahoj " Vazoun "  

Ahoj Rado,ta svatba-to se budeš ženit ty???Rado77 píše:Cau Happy,
ja pozeram forum cca 5 x denne, ci sa nieco objavi.....ale nikto neodpisuje na posledne prispevkyTiez ma napadlo, ze sa asi vsetci tesia, ako im po zime Matizkovia funguju
V ostatnych forach vidim aktivity dost, len Matizkari nejako zaspali.....Preto ani nechcem rozoberat nove temy, ked mi aj tak nikto neodpise
Ale zase na druhej strane ziadnu novu zavadu som nenasiel, a uz si pomaly medlim ruky, kedy sa pustim do tej vymeny tesneni motora. Ale nejako mi do toho "skocila" svadba na maj, takze az po svadbe budem moct investovat.
Zdravi Rado77
 Ci spravne/nespravne, to sa uvidi neskor
  Ci spravne/nespravne, to sa uvidi neskor  To je asi ako s Matizkami - aj ked mi viacero ludi hovorilo, aby som si ho nekupoval ale kupil si nieco ine, aj tak som do toho isiel...no a Matizek bude mat v maji 9-te narodeniny, a citi sa skoro ako mladiiiik
  To je asi ako s Matizkami - aj ked mi viacero ludi hovorilo, aby som si ho nekupoval ale kupil si nieco ine, aj tak som do toho isiel...no a Matizek bude mat v maji 9-te narodeniny, a citi sa skoro ako mladiiiik  /teda po vymene tych tesneni sa tak bude citit dufam/
  /teda po vymene tych tesneni sa tak bude citit dufam/ 

Jinak my jsme spolu se ženou 43 let a když se podívám zpátky tak nelituji ! Nechci kázat ale to si musí prožít každý sám
  Jinak my jsme spolu se ženou 43 let a když se podívám zpátky tak nelituji ! Nechci kázat ale to si musí prožít každý sám   

že pokud se budeš o svou mladou ženušku starat tak,jak se staráš o svýho Matízka
 že pokud se budeš o svou mladou ženušku starat tak,jak se staráš o svýho Matízka  pak Tě bude ženuška milovat na věky
 pak Tě bude ženuška milovat na věky  držíme Vám oběma pěsti,at máte spolu ve společném to žití " ŠTĚSTÍ " čau zdraví " Vazoun "
 držíme Vám oběma pěsti,at máte spolu ve společném to žití " ŠTĚSTÍ " čau zdraví " Vazoun "  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |