PROSIM VSETCI CO MIENITE PRIST NA 1. PIESTANSKY ZRAZ PISTE SEM !!!!
aby sme vedeli priblizny pocet dusi co sa zucasnia. samozrejme Vas moze prist radsej viac ako menej v konecnom dosledku
 Skuste popisat aj priblizny zamer (kupa  - servis)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

)
 ) 

MAS TO POD PATRONOM
  MAS TO POD PATRONOM  

(ak nepojdem volakde na hroby) ale hovorim vybavim si to na 99%.
  (ak nepojdem volakde na hroby) ale hovorim vybavim si to na 99%.  
   preto sa pytam vas, lebo vy ste moje auto videli live a hentie vypadaju ako keby tam boli origos... no moje auto to nie je..
  preto sa pytam vas, lebo vy ste moje auto videli live a hentie vypadaju ako keby tam boli origos... no moje auto to nie je..  

nechem ta sklamat, ale v nitre nie je kde parkovat ani vtedy ked nie su vystavy... a to je velmi smutne!!Radoslav Hološka píše:To by sa veru divaci cudovali,keby sme to potom postavili niekde na parkovisku v Nitre,kolko krasnych kar by videli!]Rebro[ píše:Tak to spravime potom zajazd na tu vystavu. Mozno ked nas uvidia, dostaneme zlavu. Alebo usporiadame vlastnu vystuavu

takze volne parkovisko by si asi nenasiel v celom meste
  takze volne parkovisko by si asi nenasiel v celom meste  bude to huste, lebo tento rok zacali pred agrom burat "REMEKA" (take obchodne centrum) ale nastastie tie miesta na parkovanie, ktore tam boli zatial nechali takze parkovisko pred agrom (to najvacsie) zatial stoji
   bude to huste, lebo tento rok zacali pred agrom burat "REMEKA" (take obchodne centrum) ale nastastie tie miesta na parkovanie, ktore tam boli zatial nechali takze parkovisko pred agrom (to najvacsie) zatial stoji  ale aj tak sa bude stat po celom meste...
  ale aj tak sa bude stat po celom meste... 

a tu firmu tu spominat nebudem
 a tu firmu tu spominat nebudem  robia uplne ine auta
  robia uplne ine auta   pridite pozriet , vstupenka stoji 100,-sk pre dospeleho a 17.10. je oficialne ukoncenie tuningovej sezony priamo na agro..
  pridite pozriet , vstupenka stoji 100,-sk pre dospeleho a 17.10. je oficialne ukoncenie tuningovej sezony priamo na agro..mazesk píše:tak na 99% pridem aj ja pozriet(ak nepojdem volakde na hroby) ale hovorim vybavim si to na 99%.
kupovat nebudem nic! ani servisovat
emka alebo blue, to auto co je na uvodnej stranke hermes trade to je lanos?? a to ma ake svetla?? take ako mam ja?preto sa pytam vas, lebo vy ste moje auto videli live a hentie vypadaju ako keby tam boli origos... no moje auto to nie je..

richi - trosku podrypnem - nalepky este nebudu, ze?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |