Moderátor: Blue Lanos
 . Na služebních Matízech dokázali odrovnat lanka řazení za 25000 km - na mém mám najeto 80000 km a vše v pohodě. A co se týče gumových částí nemohu si stěžovat.Stačí se jen trošku o gumové části starat.Tj. občas natřít, nebo nastříkat silikonovým olejem.
  . Na služebních Matízech dokázali odrovnat lanka řazení za 25000 km - na mém mám najeto 80000 km a vše v pohodě. A co se týče gumových částí nemohu si stěžovat.Stačí se jen trošku o gumové části starat.Tj. občas natřít, nebo nastříkat silikonovým olejem.To ti závidím...předpokládám, že máš garáž a sem tam i čas,že? Takovej luxus jako mít čas bych si přál.V.Brousek píše:Asi záleží kde bylo auto s montované. Já mám čistého Korejce a když ti vyfotím třeba mé manžety na poloosách, nenajadeš na nich prasklinku. Kdyby mě zajíc neroztrhnul manžetu u lanka spojky, tak jsou všechny gumy jako nové. Sice se o ně pravidelně starám (natírám přípravkem REGUM), ale fakt po 8 letech provozu jsou OK. Ještě musím dodat, že mám na údržbu vozu fakt ideální podmínky.Kdybych je neměl, asi by taková péče nebyla možná.

H4 a dvakrát ohryzaný kabel od svíčky
 H4 a dvakrát ohryzaný kabel od svíčky   hlodavcem.
  hlodavcem.
Ja som za 10 let este nefoukalTopol píše:Pěkný den
LIFELIKE máš už auto třetí rok?Neříkám nic ale klimy tak po třech letech potřebují dofouknout no a náplň není předmětem reklamace.Aby tě to tolik nemrzelo tak já to nechal dofouknot už loni koncem léta a Kolouška budu mít letos 11 srpna už tři rokyJinak mě klima stačí né že bych mohl dělat na výdechu zmrzlinu ale mě to stačí.
Ať nám jezdí a nezlobí
 do klimy myslim a chladi porad
  do klimy myslim a chladi porad 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |