Přední levá stahovačka :ajofo píše:To conpet skusto teda nafotiit nech to porovnam lebo na tej stranke to je moc male.Inak z nexie pasuje vela veci takze by to tam mohlo pasovat nie?vopred dakujem za foto.

Moderátor: Blue Lanos
Přední levá stahovačka :ajofo píše:To conpet skusto teda nafotiit nech to porovnam lebo na tej stranke to je moc male.Inak z nexie pasuje vela veci takze by to tam mohlo pasovat nie?vopred dakujem za foto.

ale tohle se mě stalo taky , v noci jedu a najednou předemnou na zemi lopata
  ale tohle se mě stalo taky , v noci jedu a najednou předemnou na zemi lopata   , asi několu spadla z vozejku
  , asi několu spadla z vozejku   jen tak tak jsem se ji vyhnul, ale to jsem měl ješte Š105.
  jen tak tak jsem se ji vyhnul, ale to jsem měl ješte Š105. 

Tenkrát jsem ještě bydlel v paneláku , tak jsem se ji jen vyhnul, dneska bydlím v rodinným domku, tak bych asi určitě zastavil a vzal si ji
  Tenkrát jsem ještě bydlel v paneláku , tak jsem se ji jen vyhnul, dneska bydlím v rodinným domku, tak bych asi určitě zastavil a vzal si ji   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |