Moderátoři: Blue Lanos, Admins

ved jasne cital som to ale nie je tam napisane ako dotiahnut brzdovu hadicku aby ta sruba mala otvor pre kvapalinu presne s otvorom tej hadicky....aby strmen aj fungoval aby mal prisun brzdovej kvapaliny po tom otvore do nhoDede píše:DARk: mrkni na nexiaclub.com a tam máš podrobný popis výmeny originál strmenov za GSI !!!
no pozrel som na to a praveze naopak ziadna drazka tam nie je takze na tej polohe dierky v srube a hadici fakt zalezi !Habron píše:Tak si na tom šroubu označ polohu té dírky a až to namontuješ, tak to musíš utahovat tak dlouho, až ta dírka bude proti hadici. Pokud to utáhneš málo, bude to týct, pokud to budeš utahovat moc, tak ten šroub urveš a můžeš to vyhodit.
Ale teď vážně:
v té kostce na brzdové hadici je vyrobena drážka, takže na poloze dirky ve šroubu nezáleží.
Podívej se napřed na ty hadice, co jsi měl namontované brzdiči. Pokud je to z vrakáče, nebo od Vauxhalla z Plzně (což je taky vrakáč), tak tam se moc nezalamují s odmontování hadic a prostě je uříznou.
 musi to byt presne zasrubovane...jedine asi ze si poznacim ao si pisal a budem to doladovat
 musi to byt presne zasrubovane...jedine asi ze si poznacim ao si pisal a budem to doladovat  
 a hlavne nezabudni dat nove tie tesniace medenne podlozky..
 a hlavne nezabudni dat nove tie tesniace medenne podlozky.. 

inak este jedna otazka uz ked mam tie strmene doma tak viem ze neboli isty cas pouzivane takze chcem premezat tie valceky po ktorych strmen plave..viem ze sa mazu tie dva krajne a chcem sa opytat maze sa aj ten velky stredny nejako??co pritlaca oblozenie o kotuc..si myslim ze nie asi ho len staci kusok rozhybat hore dole?dakujem
  inak este jedna otazka uz ked mam tie strmene doma tak viem ze neboli isty cas pouzivane takze chcem premezat tie valceky po ktorych strmen plave..viem ze sa mazu tie dva krajne a chcem sa opytat maze sa aj ten velky stredny nejako??co pritlaca oblozenie o kotuc..si myslim ze nie asi ho len staci kusok rozhybat hore dole?dakujem 

...takze brzdi to skvelo...ale pedal je neskutocne tvrdy neviete mi poradit???inak sem tam pocujem este ako zapiska oblozenie este nesadlo poriadne od vymeny spravil som cca 150 km ...ak pritlacim nohu trocha silnejsie brzdi to skvelo ale pedal je dost tvrdy ...pomozte mi vyriest tuto dilemu
 ...takze brzdi to skvelo...ale pedal je neskutocne tvrdy neviete mi poradit???inak sem tam pocujem este ako zapiska oblozenie este nesadlo poriadne od vymeny spravil som cca 150 km ...ak pritlacim nohu trocha silnejsie brzdi to skvelo ale pedal je dost tvrdy ...pomozte mi vyriest tuto dilemu  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |