Ivoš píše:Já to vím....co ale máš říct blbcovi, kterej ti mele pořád tohle dokola? Argumentovat kvalitou (na vysoký úrovni), prostorem, vybavením a cenou + zárukou už jsem vzdal....teď to těmhle lidem odkývu a jdu pryč, protože jsou to blbci.
Ivoši, s veškerou úctou k tobě, ti musím napsat, že momentálně budeš asi blbec ty. 
Každý člověk má svůj názor a diskuze je o tom, že toho druhého vyslechneme, nemusíme s ním souhlasit, ale vždy zůstaneme slušnými účastníky. Proto jsem použil ten první odstavec.
---------------------------------
Co se týče vozů Škoda, nesouhlasím. Dle mého názoru jsou to dobré vozy, samozřejmě mají své určité nedostatky, ale to má nakonec každé auto. 
To samé se mi nelíbí, chování některých zde diskutujících, ohledně jízdy po Praze. Samozřejmě, že jízda po Praze má svá specifika a pokud je někdo méně rozhodný, většinou je to  z neznalosti místní situace, proč ho hned zatracovat. Jezdím jako řidič s povolání a poměrně dost i po Praze. Jezdí zde hodně slušných řidičů , ale jsou tu i agresivní řidiči, jakmile vidí mimopražskou značku, začínají vidět červeně a musí nám to předvést, co že jsem to za pitomce, který jede podle předpisů a občas i někde překáží, protože neví, co ho čeká za rohem, proto že hledá ulici, sídlo firmy a pod. Buďme k sobě slušní a bude lépe nám všem.
Daewoo Matíz  - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km