odrezes stary lem a navaris novy plechovy lem
 odrezes stary lem a navaris novy plechovy lem  o tom to je
 o tom to jeModerátoři: Blue Lanos, Admins
presne tak..cudoval som sa ze co to tu pisu o laminatovych lepiacich lemochcongo píše:ziadny laminat ani lepenieodrezes stary lem a navaris novy plechovy lem
o tom to je

este dobre ze su tie lemy inak auta sa nam rozpadnu od kolies
 este dobre ze su tie lemy inak auta sa nam rozpadnu od kolies  tiez som menil stary odrezali ho z auta presne ako trebalo prilozily tam novy navarili vybrusili nastriekali a cuduj sa svetu ani nezistis ze bolo tam nieco robene s tym..a daju sa aj prahy urobit takto
 tiez som menil stary odrezali ho z auta presne ako trebalo prilozily tam novy navarili vybrusili nastriekali a cuduj sa svetu ani nezistis ze bolo tam nieco robene s tym..a daju sa aj prahy urobit taktoPresne toto chcem. a zo slovenska sa to neda objednat? Ani ja som nechapal co totu píšu o lepení...Peter_KE píše:asi myslis toto:ice.cube píše:kde to zozeniem na webe??? poradte mi. dakujem
http://autodilykrc.cz/eshop/detail/lem- ... 3128a280dc
jasne ze sa to da objednat i zo slovenska zaregistruj sa na tej stranke vyhladaj si ten lem podla modelu auta a objednaj poslu ti to prepravnou sluzbou PPL podobne ako dobierkaice.cube píše:Presne toto chcem. a zo slovenska sa to neda objednat? Ani ja som nechapal co totu píšu o lepení...Peter_KE píše:asi myslis toto:ice.cube píše:kde to zozeniem na webe??? poradte mi. dakujem
presne tak!!!ved inak sa to ani neda urobit iny diel ani nie je na to.A nijako sa to neda ani odsrubovat...jedine sa to da vyrezat a prizvarat ten novy lem potom sa vybrusia zvari aby to bolo pekne hladke sa to nastrieka a nebude ani stopy vidno ze tam nieco bolo robene!Peter_KE píše:preco? ved falce sa bezne vyvaraju
 potom jedine ina moznost celu karoseriu vymenit a to pochybujem aby niekto robil....videl som to na vlastne oci ako sa to robi pekna robotka je to aspon mam o obavu menej ze ked chytim poriadnu hrdzu ze auto sa mi rozsipe
 potom jedine ina moznost celu karoseriu vymenit a to pochybujem aby niekto robil....videl som to na vlastne oci ako sa to robi pekna robotka je to aspon mam o obavu menej ze ked chytim poriadnu hrdzu ze auto sa mi rozsipeice.cube píše:Presne toto chcem. a zo slovenska sa to neda objednat? Ani ja som nechapal co totu píšu o lepení...Peter_KE píše:asi myslis toto:ice.cube píše:kde to zozeniem na webe??? poradte mi. dakujem
To Ivan: Ale oni tu nepíšu o žiadnom prekrývaní hnilého blatníka nejakým plastovým výliskom, ale o vyrezaní toho hnilého a navarení nového plechového lemu, tak ako potom i Ty o tom píšeš, asi si to nejako nepochopil, nič v zlom, ale jediný kto tu píše o plastovom blatníku si Ty....Ivan píše:Zamysli se... je blbost dávat přes shnilý blatník plastový překryv... problém tím nevyřešíš... je potřeba to nechat celé vyvařit a nalakovat. Když se to udělá pořádně, vydrží to déle než zbytek auta...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |