Ahojte
Moderátor: Blue Lanos
 asi Matízovi nesvědčil pražský vzduch
 asi Matízovi nesvědčil pražský vzduch   ). a tak pokud se závada neodstraní sama (občas se to stává) budu muset někde začít hledat příčinu. Pročetl jsem celé fórum (snad) a jsou tu možnosti jak krokového motorku, tak i benzinového čerpadla. U toho benzinového čerpadla bych se chtěl zastavit. Dá se nějak objektivně posoudit jaký má tlak benzinové čerpadlo ? V mém případě je již trochu hlučnější, ale nepíská, což bývá předzvěst jeho zániku.
 ). a tak pokud se závada neodstraní sama (občas se to stává) budu muset někde začít hledat příčinu. Pročetl jsem celé fórum (snad) a jsou tu možnosti jak krokového motorku, tak i benzinového čerpadla. U toho benzinového čerpadla bych se chtěl zastavit. Dá se nějak objektivně posoudit jaký má tlak benzinové čerpadlo ? V mém případě je již trochu hlučnější, ale nepíská, což bývá předzvěst jeho zániku.A kde by ten regulátor měl být ? Zatím jsem se tím nezabýval, jenom sonduji, kdo má jaké zkušenosti, než se do něčeho pustím. Dnes jsem byl s Matízem v Liberci a motor zhasnul jenom jednou na křižovatce. Pozoruji že otáčky motoru klesnou jakoby pod 500 ot/min a potom se vrátí zpět na normál.Rado77 píše:Vaclav --> tam je tusim este regulator tlaku paliva nie? Nemas skor ten na mysli, ako samotne to cerpadlo?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |