krokovy motorcek
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
 Inak teoreticky by aj mohlo vydrzat, keby sa pomenili vsetky tesnenia motora, a zvysne roky by sa jazdilo zlahka... Plecharina vyzera ok, bezne veci sa aj tak na kazdom aute musia menit casom (loziska kolies, nejake tie silentbloky...), ale inak to vyzera v pohode (teda aspon s mojim autom r.v.99). Samotne motorove diely, co som mal vonku vyzeraju stale vnutri neposkodene a cisto. Len tie gumove diely a tesnenia...
  Inak teoreticky by aj mohlo vydrzat, keby sa pomenili vsetky tesnenia motora, a zvysne roky by sa jazdilo zlahka... Plecharina vyzera ok, bezne veci sa aj tak na kazdom aute musia menit casom (loziska kolies, nejake tie silentbloky...), ale inak to vyzera v pohode (teda aspon s mojim autom r.v.99). Samotne motorove diely, co som mal vonku vyzeraju stale vnutri neposkodene a cisto. Len tie gumove diely a tesnenia... 
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu

Mám také r.v.1999, ale po rezu ani památky. Lemy prahů ze spoda - nic, kraje blatníků - žádný náznak rezu, nápravy mírný nádech ,ale přímo rez to není, dveře všechny bez koroze - no nemůžu si stěžovat, že by Matíz reznul. Ošetření spodku jsem nedělal žádné, kromě sundání a natření krycího plechu pod převodovkou, ale to bylo zapříčiněno pravděpodobně třením o nerovnosti v terénu. Matíz byl vyroben v Koreji.
---------------------------
nyní jsem si všimnul, že je téma Krokový motorek a já tu plkám o rezu. Ale reagoval jsem na předešlý příspěvek. Ach jó

---------------------------
nyní jsem si všimnul, že je téma Krokový motorek a já tu plkám o rezu. Ale reagoval jsem na předešlý příspěvek. Ach jó
Daewoo Matíz  - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km

Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ale teraz si sa sekol ty, lebo sme sa tu bavili o zivotnosti rozdelovaca, a nie krokaca  
   Len aby si to nevsimol Vaclav
Ale ono je to asi jedno, podla mna by sa musela spravit mensia GO motora, aby Matizek vydrzal zivy az 15 - 16 rokov, alebo do neho postupne pchat 10-tisice korun a vzdy postupne vymenit, co odide...

Ale ono je to asi jedno, podla mna by sa musela spravit mensia GO motora, aby Matizek vydrzal zivy az 15 - 16 rokov, alebo do neho postupne pchat 10-tisice korun a vzdy postupne vymenit, co odide...
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu