Klucí ušatý, vždyť si nakupující na Černém mostě budou myslet,že to je nějaký reklamní tah- tolik Daewátek pohromadě.Tak co vy opozdilci,kdo se ještě zastaví? Už jen dva dny

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

my musíme sehnat velký kufr i ve druhém autě,které budeme kupovat
 my musíme sehnat velký kufr i ve druhém autě,které budeme kupovat  

To MiSedl: Maťuldův kufr je normálně větší než jste viděli...Jdou dokonce sklopit sedačky a tam je pak místa habaděj!!MiSedl píše:Ahoooj,už jsme doma.Bylo fajn Vás poznat a až na tu zimu to bylo super.Video a fotky sem hodím až večer,baterie už nestíhají a tak až to nabiju.
Ha dokonce už víme jak v reálu vypadá Maťuldův kufřík a asi to bude nakonec jiná volba.Účastníci srazu potvrdímy musíme sehnat velký kufr i ve druhém autě,které budeme kupovat

Jirku jsem tam nezaregistroval
 Jirku jsem tam nezaregistroval  ...ale teda Slávku, ty máš teda krabici
...ale teda Slávku, ty máš teda krabici  

Že se vrátíš zase k Daewoo, viď že jo
 Že se vrátíš zase k Daewoo, viď že jo 

fotky pekny a pro Goose prej nejspinavejsi auto je moje
 fotky pekny a pro Goose prej nejspinavejsi auto je moje  
   fakt vtip jako podle tych fotek tak sem to dnes vyhral ja ani MiSedl to nemel horsi a to mel o par km navic
  fakt vtip jako podle tych fotek tak sem to dnes vyhral ja ani MiSedl to nemel horsi a to mel o par km navic ono volvo rozebrany do sroubku neni prdel pak slozit ale mam na to celou zimu nascesti prevodouka uz dorazila made in china
  ono volvo rozebrany do sroubku neni prdel pak slozit ale mam na to celou zimu nascesti prevodouka uz dorazila made in china  
   ale neva zbytek je volvo takze se to tam strati
  ale neva zbytek je volvo takze se to tam strati  

ale zase krabice jede za levno
 ale zase krabice jede za levno  
   do prahy a zpatky me to stalo 250 korun
 do prahy a zpatky me to stalo 250 korun   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |