Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Jinak k modřínu.Vývojově patří mezi jehličnany a listnáče.I když jehličí tak na zimu shazuje a i dřevo už má jinou strukturu.Jinak patří mezi tvrdá dřeva a tříska ta pálí jako K---A
  Jinak k modřínu.Vývojově patří mezi jehličnany a listnáče.I když jehličí tak na zimu shazuje a i dřevo už má jinou strukturu.Jinak patří mezi tvrdá dřeva a tříska ta pálí jako K---A  

Jsem moc rád,že jsem se svámi potkal! Jinak Ivo R. a jeho žena samo i děti jsou super lidi,stejně jako Iveta,Hanzy a Conpetovi. Moc dík za takovýhle srazík!
 Jsem moc rád,že jsem se svámi potkal! Jinak Ivo R. a jeho žena samo i děti jsou super lidi,stejně jako Iveta,Hanzy a Conpetovi. Moc dík za takovýhle srazík!Vždyť i ty jsi faj parťákPetr Soukup píše:Conpet video super,stejně jako srazík. Ivoši já dělal místo Conpetovi,ale nějak to neklaplo!

Jsem moc rád,že jsem se svámi potkal! Jinak Ivo R. a jeho žena samo i děti jsou super lidi,stejně jako Iveta,Hanzy a Conpetovi. Moc dík za takovýhle srazík!

Doufám, že již na příští srazy dorazíš.

Ivo,když to jen trochu půjde,rád dorazím na jakýkoliv sraz,ale jestli bude Baldovec,tak jeduuuuuuuuuuuuuuuuuu!Ivo R. píše:Vždyť i ty jsi faj parťákPetr Soukup píše:Conpet video super,stejně jako srazík. Ivoši já dělal místo Conpetovi,ale nějak to neklaplo!

To si pišPetr Soukup píše:Ivo,když to jen trochu půjde,rád dorazím na jakýkoliv sraz,ale jestli bude Baldovec,tak jeduuuuuuuuuuuuuuuuuu!Ivo R. píše:Vždyť i ty jsi faj parťákPetr Soukup píše:Conpet video super,stejně jako srazík. Ivoši já dělal místo Conpetovi,ale nějak to neklaplo!

A když bude chut,tak můžeme spunktovat tu Višnovou,jak jsme se bavili v Poličce.Ivo R. píše:To si pišPetr Soukup píše:Ivo,když to jen trochu půjde,rád dorazím na jakýkoliv sraz,ale jestli bude Baldovec,tak jeduuuuuuuuuuuuuuuuuu!Ivo R. píše: Vždyť i ty jsi faj parťák

U mě také ne,stačí jen chut a pak už to jde samo.Ivo R. píše:Petře, neni problém

Snad se tam ted nějak dostanu a skusím vysondovat,jak to tam bývá v červnu s volnou kapacitou. Jedno je tam ale fakt nádherný a to ta Berounka,vždyt to už říkal i Ota Pavel. Jo a Proškův přívoz už zase funguje!
 Snad se tam ted nějak dostanu a skusím vysondovat,jak to tam bývá v červnu s volnou kapacitou. Jedno je tam ale fakt nádherný a to ta Berounka,vždyt to už říkal i Ota Pavel. Jo a Proškův přívoz už zase funguje!OKPetr Soukup píše:U mě také ne,stačí jen chut a pak už to jde samo.Ivo R. píše:Petře, neni problém

Snad se tam ted nějak dostanu a skusím vysondovat,jak to tam bývá v červnu s volnou kapacitou. Jedno je tam ale fakt nádherný a to ta Berounka,vždyt to už říkal i Ota Pavel. Jo a Proškův přívoz už zase funguje!

Jasne chlape taky jsem rad ze jsem te poznal na zivo a tesim se ze dorazis na pristi srazik a zas pokecame...ale nespim uz s tebou na pokoji nebo takovy rachot jsem dlouho neslysel...Petr Soukup píše:Conpet video super,stejně jako srazík. Ivoši já dělal místo Conpetovi,ale nějak to neklaplo!

Já řezal kvůli té debilní posteli.Hanzy píše:Jasne chlape taky jsem rad ze jsem te poznal na zivo a tesim se ze dorazis na pristi srazik a zas pokecame...ale nespim uz s tebou na pokoji nebo takovy rachot jsem dlouho neslysel...Petr Soukup píše:Conpet video super,stejně jako srazík. Ivoši já dělal místo Conpetovi,ale nějak to neklaplo!

Chudak tva polovicka nebo spi oddelene?
 Doma mám tvrdou postel a tam nechrápu.
 Doma mám tvrdou postel a tam nechrápu.  

Já děkuji za svezeníIvan píše:Díky

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |