(Nejak mi to dnes nechce odosielať)
 (Nejak mi to dnes nechce odosielať)Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

(Nejak mi to dnes nechce odosielať)
 (Nejak mi to dnes nechce odosielať)Ja na zimných v lete nejazdím -to nikde nepíšem!!!!!!!!!!Muco píše:SkylineGTR píše:To snad nemyslíš vážně, že jezdíš na zimních gumách v létě?Muco píše: ...V lete sa dá jazdiť na zimných ,ale v zime na letných -nemyslím,že je to dobrý nápad.
Takové lidi mám nejradši. To jsou další zabijáci na cestách. Ta zimní guma v takových 25 stupních musí opravdu dobře fungovat na asfaltu, který má kolem 35 stupňů. Nemá šanci Tě podržet v zatáčce a o akutním brzdění už ani nemluvím.

Sjede se během chvilky, takže takový rádoby šetřílek nakonec vysolí 2x víc peněz ročně na gumy.

To je dobrý nápad. Ještě to převést do praxe a bude pohoda.Kessler píše:Ty zimáky se ani nemusí uzákonit...úplně by stačilo, kdyby při nehodě způsobené nezvládnutím auta na ledu/sněhu/sněhosračkách pojišťovny odmítly plnit z povinného ručení řidičům na letních...myslím, že by to na zastrašení obyvatelstva stačilo a hnedka by přezouvali všichni...

Tak to by som chcel vidiet. Mat pneumatiky nahustene o 0.2 az 0.3 Mpa viac ... A mat na Matizovi 25 ATM v pneumatikach - no to by boli vaecsie, ako Matizalvin píše:Dá sa aj v lete jazdiť na zimákoch,ale treba ich mať nahustené tak o,2 až o,3 Mpa viac ako bežné letné

,tak potom 0.25 MPa,ospravedlňujem sa za dezinformáciu
 ,tak potom 0.25 MPa,ospravedlňujem sa za dezinformáciu  

,a ako som spomínal lezie taká kombinácia do spotreby,ale je to iste lepšie ako mať všetky 4 letné na snehu,hoc aj tak sa dá jazdiť,ale.....
,a ako som spomínal lezie taká kombinácia do spotreby,ale je to iste lepšie ako mať všetky 4 letné na snehu,hoc aj tak sa dá jazdiť,ale.....  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |