a tu hranatou ŠM 11 jsem měl na ovládání
  a tu hranatou ŠM 11 jsem měl na ovládání   to bylo něco
  to bylo něco  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 a tu hranatou ŠM 11 jsem měl na ovládání
  a tu hranatou ŠM 11 jsem měl na ovládání   to bylo něco
  to bylo něco  
Kecas!conpet píše:Tou kulatou Škoda 706 RTO jsem ještě jezdil v HK do první až třetí třídy, asi tok 1983a tu hranatou ŠM 11 jsem měl na ovládání
to bylo něco
 Tady pisou:
 Tady pisou: Netvrdim ale, ze po roce 1979 nejedila jeste Škoda 706 RTO mezimestsky (nebo spis mezi vesnicema
 Netvrdim ale, ze po roce 1979 nejedila jeste Škoda 706 RTO mezimestsky (nebo spis mezi vesnicema  ), protoze ji taky pamatuju a na zakladku jsem chodil zhruba ve stejnou dobu...
), protoze ji taky pamatuju a na zakladku jsem chodil zhruba ve stejnou dobu... 

a pamatuju si že se nastupovalo u řidiče
   a pamatuju si že se nastupovalo u řidiče   a do první jsem šel v roce 1980
  a do první jsem šel v roce 1980  

Já měl Ikarusy rád....hlavně se mi líbila (tenkrát) ta palubní deska a to, že při zavírání dveří nepískal (nebo jak ten zvuk nazvat), ale cinkal. A hlavně, že byl kloubovej a mě bavilo jezdit právě v tom kloubu. Prostě bylo to něco jinýho než tehdy obligátní ŠMky.J.Bad píše:http://www.mestskadoprava.com/historie.htm
je Robur LO - ten si pamatuju - jezdili jsme s ním ve školce do Pražské zoo - to byli časy ,ale RTOčka trochu pamatuju jako městskou,ale na ŠMkách jsem vyrůstal do školy a ze školy a pak taky ještě smradlavý Ikarusy (tzv čabajky) to byla pomsta Maďarů - snad horší autobus nebyl nikdy vyrobenej!!
 .
 .
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |