A nejlepší bejvá zip na Rozvadově směrem k nám. Otevřená jedna závora, kolona 2 km a přijede debil (ideálně pražák v koktávce), dojede až k závoře a vynucuje si zyp. Kvůli jednomu takovýmu mi kolegové rozervali bundu když sem vylejzal z auta

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Taky to same pred kruhacema ktere maji dva pruhy ale asi jen pro ty vidome nebo to same kolona v pravem pruhu a cesta ucpana az po druhy kruhac nebo krizovatku a na co je pak ten druhy pruh jak na ceste tak kruhaci???Asi na ozdobu!!!
 Taky to same pred kruhacema ktere maji dva pruhy ale asi jen pro ty vidome nebo to same kolona v pravem pruhu a cesta ucpana az po druhy kruhac nebo krizovatku a na co je pak ten druhy pruh jak na ceste tak kruhaci???Asi na ozdobu!!!  

Pěkný denVojta píše:......a tohle mám ze všeho nejraději. Pak se pražáci divíte, že vás všude nesnášejí. Vaše povýšenost, arogance a pražská nadřazenost. Já jsem pražák a kdo je víc? Vy ostatní jste vidláci - prostě vesnickej póvl.Bergman píše: Pokud je to vidlák.......
Tyhle typy prostě nesnáším.

pravej je volnej. Vím sice, že se může v obci jezdit v kterémkoli pruhu, ale nemělo by se především ject v pravo
  pravej je volnej. Vím sice, že se může v obci jezdit v kterémkoli pruhu, ale nemělo by se především ject v pravo   

Jak to že se dělá kolona vlevo
  Jak to že se dělá kolona vlevo  

Místní to znají a řadí se vlevo, ale sakra PROČ
  Místní to znají a řadí se vlevo, ale sakra PROČ  
   nemístní jedou vpravo a najednou je nikdo nechce pustit
 nemístní jedou vpravo a najednou je nikdo nechce pustit  

to je fakt na hlavu, rozčilujou se a naschvály s nepouštěním dělají ti vlevo, co  sami sebe  i ostatní zdržujou
   to je fakt na hlavu, rozčilujou se a naschvály s nepouštěním dělají ti vlevo, co  sami sebe  i ostatní zdržujou  

to je teda kovbojka.vsecko je to o lidech.pokud je nekdo bezohlednej v zivote je takovy i v aute a vubec mu to neprijde divny.
 to je teda kovbojka.vsecko je to o lidech.pokud je nekdo bezohlednej v zivote je takovy i v aute a vubec mu to neprijde divny.To Vojto,já jsem Pražák,ale že bych byl něco víc? To ne. Stejně jako jiní i mezi Pražákama se najdou experti co tě brzdí v levim pruhu,akorát mi připadá,že ve Středočeském a Ústeckém kraji se jinde než v levo nejezdí!Vojta píše:Nechtěl jsem, abych byl chápan jako nepřítel Pražáků. To v žádném případě. Nemám nic proti nikomu, ale nemám rád, když se někdo takhle vyjadřuje. Lidi, kteří se takto chovají, dělají ostatním medvědí službu. Kvůli nim potom jsou posuzováni ostatní. Jako nejsou všichni policajti blbci a tupci, úředníci arogantní atd atd., tak i v případě pražských řidičů nejsou všichni špatní.
S tímhle tématem to dopadlo stejně jako s ostatními, když se někdo nedrží tématu a vykecává se o naprosto odlišných věcech. Nějak nám ten radar vypadl a jsme u zipu.
Kolegové, snažte se držet témat a pokud něco máte, založte mové téma.
 Jezdím deně po Praze,ale i mimo Prahu,ale to co dělají experti s r.z. xSx xx xx a xUx xx xx se jen tak nevidí! No ono ani Hradečáci,či Pardubičtaky nejsou zrovna lidumilové. Je super když letim na poruchu a řidič rz. xHx xx xx si jede po jižní spojce 80 v levo a neuhne a neuhne,dokud ho úplně nedojedu a netroubim a neblikam tak kilometr,než si uvědomí,že by mohl do pravého. Samozřejmě netvrdím,že to dělají úplně všichni! Třeba Pražák s koktáfkou a pokud možno TDi,tak to je kapitola sama pro sebe,ale taky ne všichni. Asi si nevybereme,všude je někdo za debila.
 Jezdím deně po Praze,ale i mimo Prahu,ale to co dělají experti s r.z. xSx xx xx a xUx xx xx se jen tak nevidí! No ono ani Hradečáci,či Pardubičtaky nejsou zrovna lidumilové. Je super když letim na poruchu a řidič rz. xHx xx xx si jede po jižní spojce 80 v levo a neuhne a neuhne,dokud ho úplně nedojedu a netroubim a neblikam tak kilometr,než si uvědomí,že by mohl do pravého. Samozřejmě netvrdím,že to dělají úplně všichni! Třeba Pražák s koktáfkou a pokud možno TDi,tak to je kapitola sama pro sebe,ale taky ne všichni. Asi si nevybereme,všude je někdo za debila.  

Ale chtělo by to víc uvažovat za volantem. Zažil jste někdo zip v německu? To je paráda! Všichni jedou a nikdo nebrzdí!
 Ale chtělo by to víc uvažovat za volantem. Zažil jste někdo zip v německu? To je paráda! Všichni jedou a nikdo nebrzdí! Akorát taxikáři a MHD jsou dobvytci i na nás vidloně.
  Akorát taxikáři a MHD jsou dobvytci i na nás vidloně.Krtku,taxikáři a autobusáci MHD jsou prasata i na Pražáky. Taxikář mi hodil bez blinkru myšku,tak jsem mu to po párstech metrech vrátil a měl jsi vidět jak prskal,ale v momentě kdy jsem vylezl z auta,tak dělal,že nic.Krtek píše:S pražákama v Praze mam jenom dobrý zkušennosti. Kdysi mi kámoš řikal do Prahy jedině s jinou SPZ. Na sebe jsou to dobytci ale na mně vidláka jsou celkem milíAkorát taxikáři a MHD jsou dobvytci i na nás vidloně.
Nechci aby to vyznělo že nemam rád zip ale nemam rád jeho vynucování a zneužívání, kde to neni nutný. Viz poloprázdná dálnice vpravo 5 aut s odstupama a jedinej blbeček v levym se bude hnát až nakonec a vnucovat se před ostatní když je moh v klidu předject a zařadit se.
Ono i s těma odstupama je někdy kříž... nechávam si odstup na 1-2 auta a někdo to bere jako vhodnou mezeru aby mně předjel.
Palikx: nejezdim jak prase všude ale mam názor že je blbost omezovat lidi globálně všude když většina míst umožňuje ject rychlejš. JE potřeba přenést odpovědnost za svoje chování na řidiče aby si uvědomili co můžou udělat a co je za to čeká.

Je to jak se dohadovad jestli dodrzovat nebo si vynucovat pravidla-nesmysl dodrzovat nebo pokutovat a dal nesmysl o tom diskutovat!!!
 Je to jak se dohadovad jestli dodrzovat nebo si vynucovat pravidla-nesmysl dodrzovat nebo pokutovat a dal nesmysl o tom diskutovat!!!| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |