prosim pomoc teplota
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
prosim pomoc teplota
caute paaani...som si aj minule vsimol ze...kuknem na teplotu motora a uplne na tom hacku najteplejsom som ryxlo odstavil a zrazu klesna do stredu jak ma byt....dobre dlho nic a dnes zasa kuknem len tak a zas pri H cku tak som ryxlo odstavil a otvoril kapotu no nejaka extra teplota to nevypadala byt  nastartujem a kleslo to do stredu,...idem doomou zo skoly a akurat to z hacka klesalo do stredu...takisto na krizovatke som na H tak som vypol motor a hned nastartoval a kleslo to do stredu..cim to moze byt?? diki moc

- Reklama
teploměr
...no zkus konektory ( můžou být zoxidované )...každopádně dobře, že si si kontroloval jestli nevaříš...
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

serpico
Jestli máš 8V tak by to mohlo být stejný s Esperem

https://www.chevroletclub.cz///album_pic.php?pic_id=1618

https://www.chevroletclub.cz///album_pic.php?pic_id=1618
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová

Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
voda
....newnexia - to je elektrika vypnu zapnu a normal  tedy závada může být v budíku ( zkus poklepat )  nebo konektorech 8 ventil je má pod rozdělovačem na hlavě jinak máme dedo - miky elektrika ( to ferino termostat - funčknost  poznáš při studeným motoru musí zavírat a otvírat - hned máš teplou hadici od termostatu...pokud je stále otevřený, zaseklý... )
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico

serpico
newnexia --- zdravim ta... mam presne ten isty problem!!!a presne take iste auto aj farba a 16V sedan...tak isto mi teplota vyskoci na H a potom ked jazdim klesne na normal do polky a motor je v pohode..ak neklesne mi teplota ten problem riesim tak ze poklepem po palubnej doske a teplota klesne na normal asi to bude v budiku...lenze ma to jedne hacik --ked tak budem klepat stale po palubovke za chvilu ju rozbijem  ak prides na nieco nove ozvy sa.
 ak prides na nieco nove ozvy sa.

ak prides na nieco nove ozvy sa.
 ak prides na nieco nove ozvy sa.Caves dark som rad ze nase zistenia vedu k tomu ze nevarime motor len je nieco s elektrikou...dnes som s tim bol v servise...pozreli mi vrtulka spina..termo ok....motor vypada ok....kedze v aute bola nejaka zelena tekutina  :D tak mi vymenili komplet chladiacu zmes teda 2 litre nemrznucej a  zvysok destilka ...teda zatial mi to s teplotou neurobilo...dam vedet ak to spravi zas snad ne lebo ma jebne tie nemrznuce boli drahe jak svina
:D tak mi vymenili komplet chladiacu zmes teda 2 litre nemrznucej a  zvysok destilka ...teda zatial mi to s teplotou neurobilo...dam vedet ak to spravi zas snad ne lebo ma jebne tie nemrznuce boli drahe jak svina  

:D tak mi vymenili komplet chladiacu zmes teda 2 litre nemrznucej a  zvysok destilka ...teda zatial mi to s teplotou neurobilo...dam vedet ak to spravi zas snad ne lebo ma jebne tie nemrznuce boli drahe jak svina
Tiez som nasiel v aute zelenu tekutinu pri motoru ale po zisteni to bola tekutina ktora sa plni do klimatizacie s ktorou sa zistuje ci nieje dierava ak je dierava tak ju uvidis rozliatu pri motoru okolo potrubia vid moj pripad ale uz je to opravene stacilo vymenit rurku jednu a je to ok..inak ked budes mat nieco nove s tou teplotou napis...a aku si kupil nemrznucu zmes???skusim to i ja vymenit zda sa mi ze mam moc staru uz..

takze dnes som urobil 100 km od vymeny kvapaliny a nic teplota stale ok takze je asi po probleme....takze vypustili mi v servise cez hadicku co prichadza do chladica kvapalinu (teda tu hnusnu zeleno hnedu vec) a dali mi 2 litre nemrznucej zmesy 2T za 5 kil co som si kupil ale kvalitka a zvysok destilka...ide super...ale parada dalsi problem buchoce mi nieco akoby v dverach ked prejdem cez nejaky nerovny povrch neviem s kade to ide ale uz ma s toho asi picne

chlazení
....to dedo - miki myslíš, že mají málo vody a je tam vzduchová bublina - při výměně je odvzdušnění samozřejmost !!! - nechám běžet při otevřené zátce...no na to jsem nepomyslel....
Mějte se fajn

Mějte se fajn
serpico

serpico
mal som ten isty problem, ale mal som pocit, ze sa to aj troska varilo, ked som to prvy raz zistil. v carexe vymenili termostat, nepomohlo, vymenili snimac, tiez nepomohlo, takze nakoniec vymenili aj budik a odvtedy pokoj. mozno, keby isli opacne, tak usetrim par penazi, ale ja vlastne cele auto postupne vymienam po nahradnych dieloch, takze ok...  . BTW, raz som uz karu trocha zavaril (praskla mi hadica pri LPG), ale ta kontrolka sa nikdy nerozsvietila. tak isto ani kontrolka olej - zdvihatka isli vyskocit z auta, ale kontrolka nic
. BTW, raz som uz karu trocha zavaril (praskla mi hadica pri LPG), ale ta kontrolka sa nikdy nerozsvietila. tak isto ani kontrolka olej - zdvihatka isli vyskocit z auta, ale kontrolka nic 

. BTW, raz som uz karu trocha zavaril (praskla mi hadica pri LPG), ale ta kontrolka sa nikdy nerozsvietila. tak isto ani kontrolka olej - zdvihatka isli vyskocit z auta, ale kontrolka nic